Jedna je Goga! “Ne mogu da me zamene ni Ana, ni Kaća!”

star_73_1_15.08.2013_595

Goga Sekulić se poslednjih dana opet našla na meti gradskih tračara, ali ovaj put zbog nekadašnje veze sa Milanom Čovićem, koga sada povezuju sa Katarinom Živković. Ovaj Novosađanin, koji je mnogo mlađi od nje i koji potiče iz veoma imućne porodice, pre skoro pet godina totalno je bio lud za Gogom. Nije bilo stvari koju nije želeo da joj kupi i nije bilo mesta na koje nije želeo da je odvede, međutim, ta veza je vrlo brzo pukla zbog velike razlike u godinama.

Ne tako dugo posle toga on se nameračio na Anu Nikolić, pa joj je slao ruže i pokušavao da je zavede. Mnogi pričaju i da je uspeo u tome, dok se Ana Gogi kune da među njima nije bilo ničega. E, onda se pre nekoliko nedelja pojavila vest da je on sad dečko Kaće Živković i da joj je platio promociju pesme u jednom novosadskom restoranu, kad mu je pevala na uvce.

Stoga su Gogu mediji opet počeli da pominju u tom kontekstu, pa je ona pobesnela i pred svojim prijateljima počela da viče: “Dosta su me više poredili sa svima njima! Jedna je Goga, ne mogu da me zamene ni Ana Nikolić ni Kaća Živković! To ne može da se poredi. Mi smo bili u emotivnoj vezi i za mnom je umirao, a ovo je možda samo udvaranje, verovatno da i nema ništa među njima. I Kaća i Ana su lepe i zgodne devojke, ali kakve veze mi imamo da bi nas upoređivali. Osim toga, sa mnom mu je sigurno bilo najlepše”, govorila je Goga malo u šali a malo ozbiljno.

Ipak, kako Goga ne želi da je medijski povezuju sa bivšima i da im, kako ona kaže, pravi reklamu, rešila je da obrne ploču, pa sada svima priča da je sa njim bila samo poznanica i da već jednom prestanu da je stavljaju uz momke nekih pevačica.

Autor i foto: Life Content

Leave A Reply