Evrosong: Moje 3 bez finala! (FOTO)

moje_tri
Srpske predstavnice “Moje tri” nastupile su večeras sa pesmom “Ljubav je svuda” pod rednim brojem 16, u okviru prve polufinalne večeri 58. Pesme Evrovizije, međutim nisu imale dovoljno glasova za prolazak u finale.
Sara, Nevena i Mirna iz sastava “Moje tri” izvele su pesmu “Ljubav je svuda” Saše Miloševića Mareta.
Nastup je bio skoro identičan drugoj scenskoj probi, a nakon završetka pesme, Sara Jovanović je na engleskom jeziku povikala:
– Hvala vam! Volimo te, Evropo! Ljubav je svuda!
U finale su se plasirale Moldavija i Litvanija, a zatim i Irska, Estonija, Belorusija, Danska, Rusija, Belgija, Ukrajina i Holandija.
Šou prve polufinalne večeri Evrovizije otvorio je dečiji hor koji je izveo prošlogodišnju pobedničku pesmu “Euphoria”, a pridružila im se naravno i švedska pevačica Lorin, prošlogodišnja pobednica.
Drugo polufinale je u četvrtak, kada će nastupiti predstavnici Albanije, Jermenije, Azerbejdžana, Bugarske, Makedonije, Finske, Gruzije, Grčke, Mađarske, Islanda, Izraela, Letonije, Malte, Norveške, Rumunije, San Marina, Švajcarske, a deset najboljih će se plasirati u finale.
Finale je u subotu, kada će, pored 20 polufinalista, nastupiti domaćin Švedska i zemlje velike petorke Italija, Španija, Velika Britanija, Francuska i Nemačka, koji su se direktno plasirale.

Irska-460x306

Kipar-460x306

Belgija-460x306

belorusija-460x306

litvanija-460x306

moldavija-460x306

rusija-460x306

Izvor: Blic
Foto: Ivan Vučićević copyrighted, Life Content, eurovision.tv
(Zabranjeno korišćenje fotografija bez pismene dozvole autora)

Leave A Reply