EKSKLUZIVNO Svet Plus: Zavirite na glamuroznu žurku Dragane Mirković povodom proslave njenog 50. rođendana (foto + video)

Jedna od najvećih muzičkih zvezda na Balkanu Dragana Mirković, 18. januara napunila je 50 godina, a tim povodom njen suprug Toni Bijelić organizovao je glamuroznu žurku.

U luksuzni hotel „Ritz Carlton“ u Beču u subotu 20. januara oko 15 časova počele su da pristižu zvanice. U foajeu na prvom spratu Dragana i Toni dočekivali su goste na koktelu dobrodošlice. Slavljenica je prosto blistala u dugoj balskoj haljini, sa osmehom na licu i u sjajnom raspoloženju primala je čestitke i poklone svojih gostiju.

Među stotinak zvanica našli su se članovi porodica Mirković i Bijelić, mnogobrojni prijatelji i poslovni partneri iz čitave Evrope, a od Draganinih kolega slavlju su prisustvovali Ana Bekuta, Boban Rajović, Danijel Ðokić, Aleksandar Dimi, Robert Bijelić i Hose Felisijano, svetska zvezda koja je zbog Draganinog rođendana ekstra doputovala iz Amerike. Hose je slavljenici tom prilikom poklonio pesmu „Dragana“ koju je u njenu čast napisao, komponovao i premijerno izveo tog dana.

U toku večeri u salu je dopremljen ogroman buket od 50 ruža, a kad je Gaga pročitala od koga je, od oduševljenja su joj pošle suze, naime, buket je poslao Zdravko Čolić koji zbog poslovnih obaveza nije bio u mogunosti da prisustvuje slavlju.

Gala zabava organizovana je u svečanoj kristalnoj dvorani koja je za ovu priliku bila ukrašena sa mnoštvom cvetnih aranžmana, svećnjacima i Draganinim inicijalima.

Slavljenica je bila vesela, ćaskala je sa gositma, igrala, pevala i očigledno uzivala u svom danu, prvo u elegantnoj sivo-plavoj haljini koju je dobila od Tonija na dar, a zatim u crnoj izazovnoj toaleti koju potpisuje modni kreator Bata Spasojević koji je takođe prisutvovao slavlju.

Pored mnoštva poklona koje je Dragana dobila, po ekstravaganciji se izdvaja onaj koji je dobila od čelnih ljudi kompanije „Mercedes“, elem, Gaga je od tog dana postala vlasnica srebrnog luksuznog četvorotočkaša modela „Meklaren SLR“ sa personalizovanim tablicama na kojima piše „DM 50“.

Slavlje je potrajalo do duboko u noć u sjajnoj atmosferi, a redakcija nedeljnika i portala Svet Plus priključuje se čestitkama i Dragani Mirković želi sve najlepše za njen rođendan.

Više informacija i fotografija samo u štampanom izdanju Svet VIP i dodatku Svet Plus koji je na kioscima od četvrtka 25.01.2018.

Tekst: Svetlana Nenadović Glušac

Foto: Mirko Tabasević i Svetlana Nenadović Glušac

Leave A Reply