Ekskluzivno SVET Plus: Sa Majkl Bubleom sinoć na koncertu u Beču pevao Luka Nikolić! (foto + video)

U sklopu svetske turneje, popularni kanadsko-italijanski džez pevac Majkl Buble održao je sinoć spektakularan koncert u dvorani „Wiener Stadthalle“ u Beču.

Nakon dvogodišnje pauze za vreme koje se posvetio porodici, Buble je krenuo na turneju nazvanu po njegovom osmom po redu albumu „Love“.

Koncert u Beču je bio sjajan, kakav se uostalom i očekuje od zvezde njegovog ranga, a u jednom trenutku Majkl Buble je pozvao nekog iz publike da peva sa njim – i svi su bili oduševljeni kad je mladić iz publike zapevao pesmu „Fly me to the moon“ Frenk Sinatre.

Ekskluzivno SVET Plus: Michael Bublé & Luka Nikolić – na koncertu u Beču 21.09.2019.

Posted by Svet plus – Osterreich on Субота, 21. септембар 2019.

Mladić je toliko bio dobar da je i sam Buble bio oduševljen njegovom interpretacijom rekavši mu na kraju „You are greate Man“ (Ti si sjajan čoveče). Imajući u vidu da je Majkl Buble u više navrata nagrađivan prestižnim nagradama „Grammy“ i „Eho“, te da je prodao na milione nosača zvuka– jasno je da je mladić, kako bi se kod nas reklo – „pokidao“.

Svet Plus vam ekskluzivno donosi informaciju da je reč o Luki Nikoliću, pretalentovanom šesnaestogodišnjem mladiću kome je muzika u genima. Naime, Luka je sin Marka Nikolića, kompozitora, tekstopisca, aranžera i pevača koji je završio muzičku akademiju u Gracu – odsek džez i solo pevanje. Pored muzikalnog oca, tetka sinoćne zvezde je naša poznata pop pevačica Maja Nikolić – što bi se reklo kod nas – „Ne pada iver daleko od klade“.

Bravo Luka!

Tekst: Ekipa Svet Plusa

Foto: Screenshots

Leave A Reply