Ekskluzivno SVET Plus: Rada Manojlović „nabacila“ Harisa Moniki Ivkić

“Neću više da se krijem, s tobom spavam, s tobom pijem. Znam da pašće reči teške, ali s tobom nema greške” – stihovi su pesme koje će mnoge zbuniti imajući u vidu o kome se radi.

Naime, pomenuti stihovi su deo refrena pesme “Neću više da se krijem” koju su otpevali atraktivna Monika Ivkić i Haris Berković, a ovih dana očekuje se promocija iste.

Međutim, ono što može da zbuni je to odakle ovo dvoje nekadašnjih učesnika „Zvezde Granda“ zajedno i kako je došlo do ove saradnje.

Kako Svet Plus eksluzivno saznaje do ove saradnje je došlo ni manje, ni više, nego na osnovu ideje Rade Manojlović, Harisove dugogodišnje devojke. Elem, za vreme proslogodišnjeg takmičenja, Harisu se baš dopalo kako Monika peva i to joj je i lično rekao jednom prilikom kad su se sreli. Ove godine, Moniku je pozvala Rada i rekla da ima sjajnu pesmu i ideju da Monika i Haris snime duet. Atraktivna brineta je to predložila Moniki saradnju sa svojim dečkom jer je smatra sjajnim vokalom, a i Rada lično misli da su ona i Haris dosadili publici, i da treba uneti neke novine u njihove karijere. Rečeno – učinjeno…

Premijera pesme je zakazana za sredu 31. jula u 14 časova!

Tekst: Svet Plus

Leave A Reply