EKSKLUZIVNO: Svet Plus – Prvo venčanje u jednom našem klubu u Dijaspori (foto)

Kada pomislimo da nas za skoro dve decenije, koliko dugo nedeljnik Svet Plus izlazi u Dijaspori, ne može ništa više da nas iznenadi, dogodi se neki presedan koji demantuje naše ubeđenje. Naime, proteklog petka u Beču obavljeno je prvo venčanje naših ljudi u klubu.

Elem, u bašti kluba „Calypso“ održana je ceremonija građaskog venčanja sa prisustvom matičara, kumova i ostalih svatova. Brak su tog dana sklopili Tanja (22) i Mladen (31) Stanojev, čije poreklo potiče iz Bele Crkve u Vojvodini, a svečani ručak takođe je upriličen u ovom klubu. Kada smo upitali mladence kako je došlo do toga da se odluče na venčanje u klubu, mladoženja nam je odgovorio: „Želeli smo neku nesvakidašnju lokaciju za naše venčanje, svidela nam se bašta kluba „Calypso“ i vrlo brzo je odluka pala da to bude baš ovde“. Inače, novopečeni par Stanojev drugi deo svadbe obaviće u rodnom kraju svojih predaka prvog dana septembra. Redakcija časopisa „Svet“ želi mladenscima sve najbolje u budućem zajedničkom životu…

Više informacija i fotografija samo u štampanom izdanju Svet VIP i dodatku Svet Plus koji je na kioscima od četvrtka 12.07.2018.

 

Tekst i foto: Svetlana Nenadović Glušac

Leave A Reply