Ekskluzivno SVET PLUS: Ovako je Nova 2018. godina dočekana u Beču! (foto)

Najluđa noć u glavnom gradu Austrije najmasovnije je dočekana na gradskim trgovima, a da Novu 2018. godinu dočekaju pod vedrim nebom odlučilo se čak 700.000 ljudi. U prilog masovnom dočeku u Beču išla je i temperatura koja je u novogodišnjoj noći iznosila čak +10 C. Uz fascinantan vatromet i Štrausov valcer „Na lepom plavom Dunavu“ na hiljade Bečlija i turista uplesalo je u Novu 2018. godinu.

Što se naše dijapsore tiče, oni su imali šaroliku ponudu ovdašnjih ugostitelja da u Novu 2018. godinu uđu uz zvuke narodnjaka.

Tako su u dvorani „Han Palast“ mnogobrojne goste u novogodišnjoj noći zabavljali Adil Maksutović, Ljuba Aličić, Nataša Matić i Marina Dalipović, dok su program vodili Dragana Katić, Vesna Milanović i Zoran Pejic Peja. Interesovanje Bečlija za ovaj doček bilo je toliko veliko da su organizatori u toku noći bili prinuđeni da vrate negde oko 400 ljudi koji nisu na vreme nabavili karte, te su pomislili da će uz malo sreće moći da uđu u dvoranu, što nažalost nije bilo moguće.

U klubu „Village“ u Beču u novogodišnjoj noći nastupile su udruženim snagama Indira Radić i Stoja Novaković. Klub je bio krcat veselog sveta koji je rešio da u Novu 2018. godinu uđe uz popularne folkerke, a vrhunac noći bio je dolazak trubača nešto iza ponoći, kada su se svi u klubu podigli na noge i veselili se uz zvuke truba.

U bečkom klubu „Box“ uvertira za Doček Nove godine bila je u noći uoči dočeka kada je nastupila Andreana Čekić sa svojim bendom. Andreana je napravila sjajnu atmosferu, a u prilog joj je išlo i to što su posetioci ovog kluba već bili u slavljeničkom modusu. Sutradan, za sam doček u klubu „Box“ nastupio je Borko Radivojević sa svojim orkestrom.

U klubovima „Cafex“ i „Tube“ koji se nalaze na istoj adresi, Nova 2018. godina dočekana je na razlicite načine i muzičke žanrove. Naime, U „Kafeksu“ za dobar štimung pobrinuo se DJ Konan, a u delu „Tube“ u novogodišnjoj noći posetioce su zabavljali Bojana I Novak izvodeći narodnjačke hitove.

Više informacija i fotografija samo u štampanom izdanju Svet VIP i dodatku Svet Plus koji je na kioscima od četvrtka 11.01.2018.

Tekst i foto: Svetlana Nenadović Glušac

Leave A Reply