Ekskluzivno – SVET Plus: E tako se to radi – Mali Ljuba održao lekciju starijim kolegama! (foto + video)

Kada se pojavio u takmičenju „Pinkove zvezdice“ sa samo pet godina i ostavio sve u studiju u soku kakav talenat poseduje, svima je bilo jasno da je Ljuba Stanković čudo od deteta.

To je mali Ljuba dokazivao iz emisije u emisiju, a njegov talenat nije ogranicen samo na njegov andjeoski glas, već i na energiju i trud koji ulaže na nastupu.

Ljuba je nedavno na dodeli „Bečkog Oskara popularnosti“ nagradjen „Oskarom“ u juniorskoj kategoriji, a tom prilikom, pre nego što je zapevao, Ljuba je održao govor kako i dolikuje jednom lauratu.

Naime, mali Ljuba sa svojih nesto vise od 6 godina, uradio je ono sto su vecina njegovih koleginica i kolega zaboravili ili nisu ni znali da treba – odrzao je kratki govor i zahvalio se organizatorima i publici.

Kako je Ljuba sve prisutne oduševio na 12. Bečkom Oskaru popularnsoti pogledajte na fotografijama i video zapisima koje smo pripremili za vas.

Zabranjeno preuzimanje fotografija i video materijala / Copyright: Svet Plus

Više video zapisa na Facebook profilu: Svet Plus Osterreich

UŽIVO!!! LJuba Stanković – Bečki Oskar popularnosti / Više informacija i fotografija samo na portalu www.svet.rs/svetplus i Facebook profilima: Svet Plus Osterreich, Svet Plus EU, Svet Plus Deutschland, Svet Plus Schweiz

Posted by Svet plus – Osterreich on Среда, 29. мај 2019.

UŽIVO!!! Ljuba Stanković – Bečki Oskar popularnosti / Više informacija i fotografija samo na portalu www.svet.rs/svetplus i Facebook profilima: Svet Plus Osterreich, Svet Plus EU, Svet Plus Deutschland, Svet Plus Schweiz

Posted by Svet plus – Osterreich on Среда, 29. мај 2019.

Autor: Svetlana Nenadović Glušac

Leave A Reply