EKSKLUZIVNO SVET Plus – Dragana Mirković: A OD GAGE DEVOJAČKO VEČE!

Dragana Mirković leto provodi u Požarevcu, zajedno sa svojom porodicom uživa u svom rodnom Kasidolu, okružena pažnjom svojih roditelja i rodbine.

Dragani je posebno drago da njena deca Manuela i Marko mogu da osete čari sela, te da svi zajedno uživaju u prirodi i domaćim specijalitetima kojih u ovom stiškom kraju ima i na pretek.

Proteklog vikenda Dragana je imala zakazan nastup u popularnoj požarevačkoj diskoteci “Madona”, zbog jakog nevremena, kiše i oluje, a pošto se radi o diskoteci koja radi pod vedrim nebom, Gagin nastup je u kasnim popodnevnim satima morao da bude otkazan, ali je odložen za semtembar.

Međutim, Dragana je rešila da veče ne propadne tek tako, te je svoje prijatelje i rođake pozvala na druženje u prostorije svoje “DM SAT” Televizije.

A onda je usledilo iznenađenje, pogotovo za voditeljku Kristinu Savić. Naime, Kristina je pomenute večeri planirala da sa drugaricama na Draganinom nastupu proslavi svoje devojačko veče. Zbog otkazivanja Gaginog nastupa to nije bilo moguće, ali je Dragana imala ideju da joj tu želju ispuni.

Elem, Dragana i ekipa “DM SAT-a” pripremila je iznenađenje za buduću mladu. Dok je voditeljka u studiju snimala emisiju, sve je u tajnosti bilo pripremljeno za iznenađenje. Sa Kristininim dolaskom u salon, Dragana je u pratnji svog benda počela da peva. Usledili su šok i neverica, voditeljka se rasplakala od sreće, a žurka koja je usledila potrajala je do duboko iza ponoći.

Ovo je bio presedan za Draganu, kojoj je ovo bio prvi put da peva u svojoj televiziji, te su prijatelji, rođaci i ekipa sa devojačke večeri, koji su se radovali Draganinom nastupu u diskoteci, pomenute večeri, uživali u Gaginom nastupu u mnogo prisnijoj i opuštenijoj atmosferi.

Više informacija i fotografija samo u štampanom izdanju Sveta Plus koji je na kioscima od četvrtka 24.08.2017.

Tekst i foto: Svetlana Nenadović Glušac

Leave A Reply