EKSKLUZIVNO: Naša Jelena Krstić po želji Stinga pevala pred švedskom kraljevskom porodicom! (VIDEO)

Protekle nedelje u Štokholmu održana je dodela „Polar Prize Award“ nagrada na kojoj je počasni gost bio svetski renomirani pevač Sting. Ovaj najveći muzički događaj u Skandinaviji, obelezio je i nastup Jelene Krstić, naše pevačice koja je brilirala u zajedničkom nastupu sa Hoseom Felicianom.

Na Stingovo insistiranje pozvani smo Hose Feliciano i ja da zajedno sa “Royal Philharmonic Orchestra” izvedemo jednu Hoseovu pesmu koja je posvećena Stingu, kao i Stingovu pesmu “Every Breath You Take”. Meni je bila izuzetna čast da nastupim na tako važnom muzičkom događaju i veliki uspeh u mojoj dosadašnjoj karijeri” – rekla je skromno Jelena Krstić, koja je u Gracu završila džez akademiju i već godinama živi i radi u Beču.

Ovom događaju prisustvovala su mnoga imena svetskih muzičkih bardova, kao i članovi švedske kraljevske porodice na čelu sa kraljem Gustafom, kraljicom Silvijom, princezom Viktorijom i njenim suprugom Danielom.

Jelena je inače kćerka Sime Simića, polufinaliste ovogodišnjeg takmičenja “Nikad nije kasno” sa kojim se Jelena pojavila i na bini “Granda” i oduševila kako publiku tako i žiri.

Tekst: Svetlana Nenadović Glušac

Leave A Reply