Eklsuzivno Svet Plus: Mira Škorić umalo ubila Dimija na snimanju spota (foto + video)

Protekle nedelje okupila se jedinstvena ekipa u prestižnom beogradskom hotelu u centru grada, a povod je bio snimanje spota za duetsku pesmu Mire Škorić i Aleksandra Dimija koja nosi naziv “Boli sve”. Negde čak oko četrdeset ljudi brojala je ekipa na setu, a njihova renomirana imena u branši govore o tome da se radi o visokobudžetnom projektu Mire i Dimija.

Tako su na snimanju prisustvovali modni kreator Bata Spasojević koji je bio zadužen za stajling pevača, Mirko Tabašević vrsni fotograf, ekipa “DM SAT TV” na čelu sa rediteljem Milanom Mihajlovićem, kao i mnogobrojni statisti i plesači.

Spot je sniman u maniru filma, a tome su dodatno doprinele svojim dugogodišnjim iskustvom legendarne glumice Eva Ras i Nada Blam koje glume u spotu. “I pored moje bogate glumačke karijere, nikada nisam radila na ovakvom projektu, i mogu samo da kažem da mi je veoma drago što sam deo ove priče” – rekla je sa oduševljenjem glumica Eva Ras.

Tekst, muziku i aranžman za pesmu “Boli sve“ radio je Marko Nikolić, a spot za ovaj hit u najavi, kako mnogi koji su imali prilike da čuju pesmu smatraju, biće premijerno prikazan sredinom februara.

Umalo tragedija na kraju snimanja.

Naime, za potrebe snimanja spota na setu se našao i jedan kuhinjski nož jer po scenariju njime Mira u zadnjem kadru ubija Aleksandra. Međutim, Mira se previše uživela u ulogu te je nož sa više snage, nego što je to bilo predviđeno, zarila u Dimijeve grudi. Sva sreća do tragedije nije došlo, ali će Dimi za uspomenu sa snimanaja nositi manji ožiljak u blizini srca.

Ekskluzivno SVET Plus: Pogledajte delić atmosfere sa snimanja spota za duetsku pesmu "Boli sve" Mire Škorić i Aleksandra Dimija. Više informacija i fotografija samo u narednom broju nedeljnika Svet VIP i dodatku Svet Plus, kao i na portalu www.svet.rs/svetplus

Posted by Svet plus – Osterreich on Понедељак, 04. фебруар 2019.

Tekst: Svetlana Nenadović Glušac

Foto: Mirko Tabašević

Leave A Reply