Doček za pamćenje: Boban Rajović oduševio publiku u Švajcarskoj!

Boban i Anabela logo 2

Jedan od najboljih dočeka Nove godine u Švajcarskoj zasigurno je bio u gradiću Wil gde su nastupili Boban Rajović i Anabela, koja je od nedavno deo Rajovićeve izdavačke kuće “BR:Enter Music”. S obzirom da su nedeljama pre sva mesta u klubu bila rezervisana, dalo se i naslutiti da će ovo biti jedna luda noć na kraju 2014. godine, te da će Boban i BR:Enter Music ekipa napraviti lom.

Za najluđu noć u godini i Boban i Anabela su se odlučili za posebne odevne kombinacije. Nešto pre ponoći, Rajović u crnom odelu, a zanosna Anabela u kratkoj beloj haljini, izašli su na binu i u prepunom klubu izazvali opšte oduševljenje. Usledilo je nizanje hitova “Usne boje vina”, “Provokacija”, “Kosači”, “Pomozite mi drugovi”, “Kafanski fakultet”, “Žena ratnik”, “100 ratova”, “Piće za drugare”, “Muzej promašenih ljubavi”…

Boban i Anabela logo 1

Da su zvezde večeri dale sve od sebe za dobru žurku videlo se i po njihovoj kasnijoj promeni stajlinga jer su oboje bili mokri do kože.

“Kada smo počeli da najavljujemo novogodišnji nastup Bobana i Anabele, krenulo je „brdo“ rezervacija iz Wila i regiona, međutim zvali su nas ljudi i iz gradova koji su po 350 – 400 kilometara daleko od ovog grada i rezervisali najbolja mesta u klubu, a da pritom nisu pitali za cenu. To nam je bila još jedna potvrda da smo angažovanjem Bobana i ‘BR:Enter Music’ ekipe napravili pravu stvar”, kažu nam iz menadžmenta kluba “Imperia” gde je ovaj popularni dvojac dočekao 2015. godinu.

Boban i Anabela logo 3

Boban i Anabela logo 4

Boban i Anabela logo 5

Boban i Anabela logo 6

Boban i Anabela logo 7

Autor i foto: Life Content

Leave A Reply