DJ Martin objavio prvu solo pesmu pod nazivom „Budi moje sve“ (foto + video)

Poznati bečki di džej Martin nedavno je objavio svoju prvu samostalnu pesmu pod nazivom „Budi moje sve“ i sudeći po pregeldima i reakcijama na društvenim mrežama, pesma he već naišla na simpatije kod publike.

Inače, ovo nije muzički prvenac Martinu Filipoviću, elem, DJ Martin ima do sada dve snimljene pesme sa Aleksandrom Dimijem i to duetske numere “Gde ću ja” i “Mila moja”.

Tekst, aranžman i muziku za pesmu „Budi moje sve“ napisao je Marko Nikolić, a ekipa mnogobrpjnih muzičara radila je udruženim snagama u Markovom studiju „Nick Mark“ u Beču, dok je prateće vokale otpevala Saška Janks, poznata pop pevačica, učesnica Beovizije i Evrovizije i jedan od najboljih ženskih vokala na našim prostorima. Interesantno je to da su se po prvi put u ulozi pratećih vokala našli Lena i Luka Nikolić, pretalentovana deca kompozitora Marka Nikolića, dok je miks i mastering radio Lazar Milić Laki u beogradskom studiju „Highland“.

Za potrebe snimanaja spota, ekipa predvodjena DJ Martinom se otisnula u daleki Istanbul, gde je u gradu na Bosforu snimila sjajne kadrove koji su kasnije pretočeni u interesantnu video priču.

Poslušajte pesmu „Budi moje sve“ i recite nam vaše mišljenje:

Da vas podsetimo, ovo su pesme koje su DJ Martin i Dimmi objavili proteklih godina:

Tekst: Svet Plus

Leave A Reply