“Ceco, mi te volimo” orilo se Majncom!

U sklopu turneje, koja nosi naziv „Autogram“, Svetlana Ceca Ražnatović je protekle subote održala spektakularni koncert u Majncu, nadomak Franfurta. Interesovanje naših ljudi, koji žive u ovom delu Nemačke je bilo ogromno, što se odrazilo i na brojnu posećenost dvorane „Halle 45“. Cecin koncert je do perfekcije osmislila i organizovala agencija „Big Events“, koja se potrudila da Cecin koncert bude po standardu svetskih zvezda, uz savršen ton, rasvetu i lajt sou. U ulozi predgrupe nastupio je Brane Ivić u pratnji svog beda i publiku podigao na noge. Izlazak naše najveće folk zvezde na binu bio je propraćen skandiranjem „Ceco mi te volimo“ – orilo se dvoranom.

Na repertoaru su se našli Cecini najveći hitovi, a publika ju je horski pratila prilikom izvođenja svakog od njih. Pored starih hitova, Ceca je zapalila atmosferu pevajući pesme sa svog najnovijeg albuma, kao što su: „Autogram“, „Nevinost“, „Didule“, „Trepni“…

Više informacija i fotografija samo u štampanom izdanju Sveta Plus koji je na kioscima od četvrtka 16.02.2017.

Tekst i foto: Ekipa Sveta Plus

Discussion1 Comment

  1. Jako mi je zao, sto nisam stigla na koncert…stigla sam jutrom do Mainza a krenula negde izmedju 10:30 iz stana. Ako bude prilike nacu cu se i ja ako bog da, da se vidimo.

Leave A Reply