“Bilbord” o Dragani: Ona je srpska Madona

dragana

Dragana Mirković dobila je komplimente baš u trenutku kad se uspešno oporavlja od povreda koje je zadobila u saobraćajnoj nesreći 10. juna.

Prestižni američki muzički magazin “Bilbord” nazvao je Draganu srpskom Madonom ili Lejdi Gagom. Povod za ovo poređenje bio je intervju sa slavnim portorikanskim pevačem, Hoseom Felisijanom, koji je upravo tako opisao Draganu, s kojom je snimio duet „Don‘t Go Away“.

“Prvo smo snimili pesmu, a onda smo moj menadžer Javor Rusinov i ja shvatili da navedena numera treba da bude duetska. On je veoma dobar prijatelj s Draganom i tako se rodila ideja da je otpevamo zajedno. Snimili smo verziju ove pesme na engleskom i španskom, a ostatak će, nadamo se, biti istorija”, rekao je Felisijano za Bilbord.

Dragana će ovu pesmu prvi put javno izvesti na svom koncertu u Areni, zakazanom za 3. oktobar. Tada bi na bini trebalo da joj se pridruži i Felisijano. On ove godine slavi pet decenija rada, pa je ideja bila da sarađuje s nekom balkanskom zvezdom, i iako se prvo spekulisalo da će zapevati s Brenom, izbor je pao na Draganu.

dragana-mirkovic-1405541837-536123

Izvor: Kurir
Foto: Life Content

Leave A Reply