BIG spektakl Zdravka Čolića u Štutgartu!

1_resize

Zdravko Čolić je još jednom oduševio svoje obožavaoce karakteristično energičnim nastupom, ali i hitovima koji traju već generacijama. U ekskluzivnoj “Carl Benz Areni” u Štutgartu, u organizaciji “BIG Events-a” u koperaciji sa kućom “Fantasy Production”, pred oko dve hiljade ljudi, Čola je pokazao i dokazao da je neprevaziđena zvezda naše estrade, koja sija više od 40 godina na sceni. Sa pesmom “Produži dalje” je započeo svoj tročasovni spektakl, nakon koje su se ređali sve sami hitovi, kao što su “Ti si mi u krvi”, “Stanica Podlugovi”, “Ti i ja”, “Jedna”, “Zagrli me”… I svaku sledeća numera koju je otpevao bila je sa oduševljenjem prihvaćena u publici, koju su činile mahom žene. Ali ono što je bilo interesantno je da su dobar deo publike činile i devojke, koje su otpevale dobar deo pesama koje su nastale i pre njihovog rođenja.
– Sve je bilo fantastično, od prelepe hale, do najsavremenije tehnike. Ton i scena su bili na vrhunskom nivou i stvarno je bilo pravo zadovoljstvo pevati pred ovom divnom publikom. Ovo je moj prvi nastup u Štutgartu posle 16 godina, ali se nadam da do sledećeg koncerta neće proći toliko vremena. Još jednom bih se zahvalio organizatorima na pozivu i do skorog ponovnog viđenja, izgovorio je Čola u jednom dahu za Svet plus neposredno posle koncerta.

COLIC_LIVE_STUTTGART002_resizeCOLIC_LIVE_STUTTGART013_resizeCOLIC_LIVE_STUTTGART029_resizeCOLIC_LIVE_STUTTGART033_resizeCOLIC_LIVE_STUTTGART174_resizeCOLIC_LIVE_STUTTGART176_resizeCOLIC_LIVE_STUTTGART178_resizeColic-stuttgart-6_resizeDzentlmen ostaje Dzentlmen_resizeGENERALNI SPONZORI WESTERN UNION_resize

Autor: Daniel Čale, Life Content

Leave A Reply