Ana Nikolić i “Tropiko bend” radno na krstarenju

1

Proteklog vikenda u Skandinaviji održana je nesvakidašnja žurka na vodi. Naime, luksuzni kruzer “Galaxy” zaplovio je u subotu od Štokholma sa oko 1.500 putnika u pravcu Finske. Pored brodskog osoblja i ekipe organizatora “Balkan Cruise-a” na čelu sa Zvonimirom Markićem, na brodu se našlo čak rekordnih trideset izvođača među kojima i Ana Nikolić i “Tropico band”, koji su puna dva dana zabavljali goste u vodama baltičkog mora.

Ukrcavanje na kruzer trajalo je duže nego sto je to uobičajeno zbog velikog broja gostiju, međutim, to raspoložene putnike nije omelo, već su sa igranjem i dobrim raspoloženjem započeli žurku već na terminalu uz muziciranje trubačkog orkestra Bobana Dragića.

“Muzički spektakl u Skandinaviji na luksuznom kruzeru ‘Galaxy’ ovog puta privukao je rekordni broj publike i dokazao još jednom da je trenutno jedan od najpopularnijih ‘Balkan’ dešavanja u Evropi. Tome u prilog govori i to da se na brodu našlo preko 1.500 gostiju iz čitave Skandinavije, ali i iz ostalih delova Evrope i sa Balkana, koji su doputovali u Štokholm na ovaj jedinstven događaj koji se održava dva puta godišnje na kruzeru koji plovi između Švedske i Finske”, rekao je za naš portal Zvonimir Markić, organizator “Balkan Cruise-a”.

Pored Ane Nikolić i “Tropiko benda”, koji su nastupili ovog puta, na došadasnjim klabinzima po Baltiku nastupili su Saša Kovačević, Neda Ukraden, Željko Samardžić, Mia Borisavljević, Dženan Lončarević i Ana Kokić, a šta će publika moći da očekuje na narednoj žurci “Balkan Cruise-a” koja je predviđena za proleće, znaće se već pred kraj ove godine.

2, Galaxy_Stockholm_ship

2, na terminalu

3, Tropiko bend sa organizatorom

3

6,1

7,1

7,3

7,5

8,1

8,2

8,3

8,4

8,5

9,1

Tekst: Svetlana Nenadović, Life Content

Foto: Balkan Cruise

Leave A Reply