Биг Мама: Секогаш ги прекршувам само најскапите закони

Харизматичната пејачка Биг Мама, која создаде армија обожаватели во земјава, последниве две години престојуваше во Турција, каде што работеше на својата интернационална кариера. Нејзиното враќање на домашната сцена таа го направи со жешка фосесија “Во Македонија не ми недостигаат ни емоции, ни редовен сексуален живот, што не беше случај во Истанбул“, затоа и се вратив.

Текст: Маја Велјановска
Фото: Ани и Дими