EKSKLUZIVNO! Sad ga lomi Ružo: Ubica iz Budve pevao u grupi “Srce Krajine”!

glavasevic

25. jul 18:35

Kako portal svet.rs ekskluzivno saznaje Aleksandar Glavašević (20) jedan od dvojice osumnjičenih za ubistvo Rusa Sergeja Smirnova u Budvi, pevao je u grupi “Srce Krajine”.

http://youtu.be/7bdaRl_mDts

http://youtu.be/4A8x_ZaCFYw

Zivko1 (1)
12:25
Živko Vasiljević (22), jedan od dvojice momaka iz Srbije koji su nakon noći provedene u budvanskom apartmanu sa ruskim državljaninom Sergejom Smirnovim (47) izvršili ubistvo i pljačku – veče nakon zločina proveo je u klubu “Ambiente” u Budvi u društvu devojaka. Drugi osumnjičeni, Aleksandar Glavašević (22) iz Novog Sada koji se, inače, bavio pevanjem po klubovima, nakon ubistva na svoj Fejsbuk profil postavio je morbidnu fotografiju poruke “I klošarima ljubav treba” koju je urezao žiletom na svojoj ruci.

Ambiente-Club, Disco

Glavasevic1

zivko_aleksandar_2
24. jul 00:47

Živko Vasiljević (22) iz Šida i njegov vršnjak Aleksandar Glavašević uhapšeni su zbog osnovane sumnje da su u noći između 29. i 30. juna u apartmanu jedne vile u budvanskom naselju Velji vinogradi ubili ruskog državljanina Sergeja Smirnova (47) iz Sankt Peterburga. Kako saznajemo, njih dvojica su, zajedno sa Smirnovom, otišla kod njega u apartman, gde su boravili jedno vreme konzumirajući alkohol. U jednom trenutku oni odučuju da ga ubiju zbog čega fizički nasrću na njega i udaraju ga više puta po glavi i telu. Od siline udaraca Smirnov je pao na pod obložen pločicama, nakon čega mu je Glavašević prišao i počeo da ga steže rukama u predelu vrata, što je, kako je saopšteno iz policije, dovelo do davljenja. – Vasiljević je potom, sumnja se, iz njegovog novčanika uzeo oko 250 evra, kao i mobilni telefon, nakon čega su osumnjičeni pobegli iz apartmana – saopšteno je iz policije. Posle počinjenog zločina osumnjičeni su, kako se sumnja, D. E. (23) iz Sarajeva, dali mobilni telefon ubijenog kao i 200 evra, radi plaćanja najma stana koji su njih trojica iznajmljivala u budvanskom naselju Rozino.Telo Smirnova je transportovano na Odeljenje za sudsku patologiju Kliničkog centra u Podgorici, radi obdukcije, kojom je ustanovljeno da je smrt nastupila davljenjem – saopšteno je iz Uprave policije.
Osim za ubistvo ruskog državljanina, policija Vasiljevića i Glavaševića sumnjiči i da su zajedno sa D. E. 23. juna dva i po sata posle ponoći počinili razbojništvo nad kanadskim državljaninom S. D. Naime, dok se on kretao ulicom prišao mu je Glavašević, koji ga je zahvatom ruke oko vrata oborio na tlo i više puta ga udario pesnicom po glavi i telu. Tada su, kako se sumnja, pritrčali Vasiljević i D. E, koji su od oštećenog uzeli novčanik i udaljili se. U novčaniku se nalazilo oko 100 evra, 5.000 srpskih dinara, mobilni telefon i više kreditnih kartica.

Zivko Vasiljevic

Živko Vasiljević 

Aleksandar Glavasevic

Aleksandar Glavašević

hapsenje-lisice-zatvor-prekrsaj-rtv-jpg_660x33014:29

Crnogorska policija uhapsila je danas u Budvi dvojicu državljana Srbije, koji su osumnjičeni za ubistvo ruskog turiste Sergeja Smirnova (47) iz Sankt Peterburga, saopštila je Uprava policije. Kako se navodi, državljani Srbije – Ž.V. (20) iz Šida i A.G. (20) iz Novog Sada osumnjičeni su da su u noći između 29. i 30. juna usmrtili ruskog državljanina u njegovom apartmanu u budvanskom naselju Velji vinogradi.
Ž.V. i A.G. su fizički napali Smirnova i zadali mu više udaraca u predelu glave i tela, od kojih je pao na pod obložen pločicama. Tada je, kako se sumnja, A.G. prišao ruskom državljaninu i stezao ga rukama u predelu vrata, što je dovelo do smrti“, saopštila je crnogorska policija. Ž.V je potom, kako se sumnja, iz novčanika ubijenog državljanina Rusije uzeo novac u iznosu od 250 evra, kao i mobilni telefon. Dodaje se da je obdukcija potvrdila da je smrt Smirnova nastupila nasilnim putem, odnosno davljenjem. “Osumnjičeni Ž.V. i A.G. su, uz prijavu, predati Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, zbog osnovane sumnje da su počinili krivično delo teško ubistvo“, navela je crnogorska policija

Tekst: Life Content
Izvor: Novosti
Foto: Fejsbuk