Sada je potpuno sama: Demi Mur se posvađala sa ćerkama!

Holivudska glumica Demi Mur ostala je potpuno sama. Pored toga što ju je Ešton Kučer ostavio i zatražio razvod od nje, kako piše RadarOnline, i ćerke su uradile istu stvar. Rumer, Skaut i Talula Vilis su se stravično posvađale sa majkom i od tada ne pričaju sa njom.
“Demine ćerke jednostavno ne žele da se nose s dramom u ovom trenutku. Otkad je prekinula sa Eštonom, Demi je u totalnom haosu. Devojke su bile uz nju sve vreme – od razvoda preko rehabilitacije i sada osećaju da bi trebalo da se malo udalje. Umorne su od svega, jer je Demi poprilično zahtevna, a i zabrinute su da će opet posrnuti i vratiti se na rehabilitaciju. Tačka sa koje nije bilo povratka bila je Talulina matura. Tada su se jako posvađale, i devojke su donele zajedničku odluku da prestanu da pričaju sa njom“, ispričao je izvor blizak porodici.
Osim svađe, navodno je i veliki problem odnos Eštona sa ćerkama, koje su i dalje u dobrim odnosima sa Deminim bivšim suprugom.

Izvor: Novosti

Komentari6 komentara

  1. Zao mi je Demi, divnu glumicu, kao da je sacekalo neko prokletstvo! Uradila je pogresnu stvar, udajom za onog picopevca, ali kad ti deca okrenu ledja, nista gore nema. mozda je i njima sve prekipelo, ali Demi je kriva, Citala sam odavno da je ona htela razvod od Brus Vilisa, eto, sta uradi! Daj boze da se vrati u normalu, SRACNO DEMI!

    Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

    • i to je najvaznije – u svom ovom haosu sada treba da se gleda ko je lepsi! vidim i nju je njena lepota daleko odvela! nezrela, nesigurna, egocentricna !

      Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

Ostavi komentar