Sada je potpuno sama: Demi Mur se posvađala sa ćerkama!

Holivudska glumica Demi Mur ostala je potpuno sama. Pored toga što ju je Ešton Kučer ostavio i zatražio razvod od nje, kako piše RadarOnline, i ćerke su uradile istu stvar. Rumer, Skaut i Talula Vilis su se stravično posvađale sa majkom i od tada ne pričaju sa njom.
“Demine ćerke jednostavno ne žele da se nose s dramom u ovom trenutku. Otkad je prekinula sa Eštonom, Demi je u totalnom haosu. Devojke su bile uz nju sve vreme – od razvoda preko rehabilitacije i sada osećaju da bi trebalo da se malo udalje. Umorne su od svega, jer je Demi poprilično zahtevna, a i zabrinute su da će opet posrnuti i vratiti se na rehabilitaciju. Tačka sa koje nije bilo povratka bila je Talulina matura. Tada su se jako posvađale, i devojke su donele zajedničku odluku da prestanu da pričaju sa njom“, ispričao je izvor blizak porodici.
Osim svađe, navodno je i veliki problem odnos Eštona sa ćerkama, koje su i dalje u dobrim odnosima sa Deminim bivšim suprugom.

Izvor: Novosti

Sortiranje:   najnoviji | najstariji | najviše glasova
Mama
05/07/2012 21:57

Ova slika je za sladju djogani, da nauci sta je stil i uks.

sasha
05/07/2012 22:31

kad’ covek odgoji sebi neprijatelja. nista gore.

Afrodita
05/07/2012 22:46
Zao mi je Demi, divnu glumicu, kao da je sacekalo neko prokletstvo! Uradila je pogresnu stvar, udajom za onog picopevca, ali kad ti deca okrenu ledja, nista gore nema. mozda je i njima sve prekipelo, ali Demi je kriva, Citala sam odavno da je ona htela razvod od Brus Vilisa, eto, sta uradi! Daj boze da se vrati u normalu,… Učitaj dalje »
sana
05/07/2012 23:41

@mama ahaha vrh

Ana
06/07/2012 12:42

Lepsa majka nego cerke.

vera
24/07/2012 21:21

i to je najvaznije – u svom ovom haosu sada treba da se gleda ko je lepsi! vidim i nju je njena lepota daleko odvela! nezrela, nesigurna, egocentricna !

wpDiscuz