Razvod Bena Afleka i Dženifer Garner bio je neizbežan, a razloga ima više…

***MANDATORY BYLINE TO READ INFPhoto.com ONLY*** INFphoto.com Ref.: infusla-289 Pictured: Jennifer Garner, Ben Affleck Ref: SPL924328  080115   Picture by: INFphoto.com

 

 

Već neko vreme mediji nagađaju koji bi mogao da bude razlog koji je prelepu glumicu Dženifer Garner naterao da ostavi svog supruga – reditelja i glumca Bena Afleka.

Američki časopis “Pipl” otkriva prave razloge za kraj ljubavi. Ben i Džen zajedno su proveli 10 godina pa se činilo da će taj holivudski brak da potraje. Njihovi prijatelji tvrde da je razvod bio neizbežan i da su iznenađeni time koliko su ga dugo prolongirali.

Navodno je glumac priznao Garnerovoj da već neko vreme nije predan njihovom braku. Glumac je i nekoliko puta viđen s njihovom dadiljom, koju je Dženifer otpustila zbog sumnje da je suprug vara s njom. Izgleda da je prelepa glumica duže vreme trpela njegovo neverstvo, opijanje i kockanje, do trenutka kad više nije mogla da toleriše muževljevo ponašanje…

S druge strane, Benovi bliski prijatelji tvrde da on nije mogao da ispuni očekivanja glumice pa je počeo da veruje da nije dovoljno dobar za nju, s čime nije mogao da se nosi.

Bez obzira na njihove nesuglasice, odlučili su se da zajedno dele starateljstvo nad svoje troje dece, Vajolet, Serafini i Semu, koji trenutno žive s Dženifer.