Pa ona ume i da kuva: Kim Kardašijan gola prži jaja?!

Preko “bare” se podigla velika prašina nakon što je na internetu osvanula fotografija popularne američke starlete Kim Kardašijan (31) kako gola prži jaja!
Fotografija seksepilne crnke koja se proslavila zahvaljujući svojim bujnim oblinama (koje je rado potpuno obnažena pokazivala) je snimljena dok ona još nije bila popularna. Njen portparol je oštro demantovao da se na fotogragiji nalazi Kim. “To nije ona. To se može reći čim se pogleda fotografija!”, rekao je on.
Iz okruženja bliskog starleti kao glavni argument da na fotografiji nije ona navode da Kim ima znatno veću zadnjicu i grudi. Čim je fotografija počela da kruži po netu, Kim je obukla uske pantalone koje ističu njenu bujnu pozadinu i prošetala Njujorkom. Podsećamo, Kim je pažnju medija skrenula na sebe nakon što je na internetu procurio njen kućni pornić sa tadašnjim dečkom Rej Džejom. Nakon toga se skinula za “Plejboj”, a sada je uspešna poslovna žena, glumica, dizajnerka. Ona je sa članovima svoje porodice potpisala ugovor vredan 40 miliona dolara za još tri sezone rijalitija “Kardašijanovi”.

izvor: Alo!