Najplaćenije manekenke na svetu: One zarađuju 100 miliona dolara godišnje!

One su popularne, slavne, atraktivne, prelepe – one su svetski top-modeli. Ove dame tokom godina svojim izazovnim linijama osvajaju modne scene, a njihove pojave su svakodnevno nalaze na raznim naslovnicama poznatih svetskih časopisa.
Predstavljamo Vam 10 najplaćenijih supermodela sveta.

10. Kendis Svonpul
Južnoafrička lepotica proslavila se uradivši brojne editorijale i revije za brend “Victorias Secret”. Kendis je tokom godinu dana inkasirala 3,1 miliona američkih dolara i na ovoj prestižnoj listi nalazi se po drugi put.

9. Kerolin Marfi
Američka manekenka rodom iz Panama Sitija poznata je po svojoj raškošnoj figuri, plavoj kosi i plavim očima, zaradila je 3,5 miliona dolara. Marfijeva je IMG model, a u protekloj godini je promovisala kupaće kostime.

8. Lara Stoun
Stounova je mlada holandska manekenka i važi za ekstreman talenat. Tokom godinu dana zaradila je impozantnih 3,8 miliona dolara. Najveći deo svog profita duguje brendu “Kelvin Klajn”, koji je promovisala.

7. Miranda Ker
Lepa Australijanka zaradila je 4 miliona dolara. Miranda Ker je slavu stekla kao manekenka brenda “Victorias Secret”. Supruga je glumca Orlanda Bluma, a magazin “Esquire” proglasio ju je nedavno za ženu godine.

6. Alesandra Ambrosio
Brazilski supermodel može se pohvaliti godišnjom zaradom od 6 miliona dolara. Takođe je “Viktorijin anđeo”, a nedavno je postala po drugi put majka, kada je rodila sina Nou Finiksa.

5. Ducen Kros
Još jedna holandska manekenka našla se na listi. Krosova, koja je pozirala za razne svetske modne marke inkasirala je 6,9 miliona dolara.

4. Adrijana Lima
Brazilska manekenka i supruga srpskog košarka Marka Jarića našla se na četvrtom mestu. Lepa Adrijana, iako nije radila ove godine zbog porođaja, zaradila je 7,3 miliona dolara.

3. Natalija Vodijanova
Jedina ruska manekenka na ovoj listi. Atraktivnja Natalija može se pohvaliti godišnjom svotom od 8,3 miliona dolara, što je za svaku pohvalu. Radila je za mnoge poznate modne brendove, među kojima je najpoznatiji “Kelvin Klajn”.

2. Kejt Mos
Radeći za brendove “Rimmel”, “Longchamp” i ostale slavna britanska manekenka zaradila je 9,2 miliona dolara.

1. Žizel Bundšen
Već duže vreme, neprikosnovena je u ovoj kategoriji. Žizel je najtraženiji supermodel današnjice, sa godišnjom svotom od 45 miliona dolara.

Izvor: Telegraf/Luxlife

Sortiranje:   najnoviji | najstariji | najviše glasova
linda
06/11/2012 12:42

Sad ce sve mentalno prolupale i ljubomorne zene da se pravdaju kako su one bolje od ovih manekenki i kako dzaba im sve jer imaju ruzne muzeve i tome sl. sta sve vec ide od primitivaca kad su u pitanju uspesne i lepe zene. Ja kazem bravo!

mjau
06/11/2012 12:48

Adrijana i Doutzen najlepse. : )

Nena
06/11/2012 12:56

Bravo za lepotu i sarm 🙂

Tamara
06/11/2012 13:09

Samo jedno.. Svaka cast svakome ko se u zivotu snadje. Umjesto da se manje vremena ” visi ” prosipajuci pamet i zavist, bolje bi bilo da se uzme ” motika” u ruke i da se vec jednom narod opameti da ne mogu svi da budu direktori odmah 🙂

david
06/11/2012 13:51

Zivela anoreksija:-)

I'm a free bitch
06/11/2012 14:11

prelepotice <3

Buba
06/11/2012 14:22

Da su lepe-lepe su:) A to što ovoliko zarađuju govori o tome kuda ide ljudski rod veličajući nebitne stvari:(

wpDiscuz