Kejti Holms: Sajentologija je razlog za razvod!

Trebalo je da prođe samo nekoliko dana, pa da mediji saznaju zbog čega se Kejti Holms odlučila na razvod od Toma Kruza. Razlog je potpuno očekivan – sajentologija. Naime, glumica se odlučila na taj korak kako bi spasila kćerku Suri od sjentologije.
Kejti se bori za potpuno starateljstvo nad šestogodišnjom Suri kako bi ona, a ne Kruz, kontrolisala obrazovanje i religiju svoje kćerke. Neimenovani blizak prijatelj Kejti Holms izjavio je za “The Sun” da je ona bila prestravljena činjenicom da je Suri uskoro trebalo da započne proučavanje sajentologije. Prema nekim pokazateljima, izgleda da se Holmsova, koja je vaspitavana kao katolkinja, već duže vreme pripremala na razvod braka sa Tomom. Dok je on snimao filmove, ona se sa Suri sa Beverli Hilsa preselila u Njujork, jer veruje da tu ima bolje šanse za dobijanje starateljstva. Naime, sajentolozi drže neke veoma važne pozicije u Los Anđelesu i kalifornijski sudovi mnogo češće daju zajedničko starateljstvo nad decom. Međutim, Tom Kruz je rekao da će se boriti za starateljstvo nad Suri i zahteva da se postupak procesuira u Los Anđelesu.

Izvor: Hellomagazin.rs

Sortiranje:   najnoviji | najstariji | najviše glasova
Jaaaaa
02/07/2012 18:31

Jadna Kejti, ta Sajentologija nije bas normalna ni za odraslog coveka a ne za dete…

ja
02/07/2012 18:33

cuj ti njega,hoce malu d auvali u ove sektase i zahjeva starateljstvo…
pa gdje bas sa njim da imas dijete :/

Sasha
02/07/2012 18:48

Nikad nisam gotivila Tom Kruza al nisam verovala da je takav zaludjenik.Ti bogatasi i poznati stvarno ne znaju sta ce sa sobom i svojim zivotima pa se svi okrenu nekim glupostima..religija,droga,itd..Kapiram ja pritisak slave,gomile para al sto je mnogo,mnogo je!

Pokahontas
02/07/2012 18:49

A i ovaj Tom,da valja vise bi porastao.

Leukocit
02/07/2012 19:04

Bice joj tesko, sekta je to, oni imaju pipke svuda. Mada bio je u sekti i pre nego sto ga je upoznala, trebala je da bude spremna na ovako nesto.

perka
02/07/2012 19:12

znala je da je vezan za tu religiju i kad se udavala… nije mi je zao sad.. zao mi je devojcice..

maki s
02/07/2012 20:01

od tolike ljubavi sta je ostalo,sad ce se prepucavati do mile volje

wpDiscuz