Kejt Midlton kraljevsku porodicu košta 84.000 evra godišnje!

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton uvek je besprekorno obučena, a svu njenu garderobu finansira, ni manje ni više, njen svekar princ Čarls. Od početka godine, Kejt je na glamuroznu odeću u kojoj se pojavljivala na brojnim javnim događanjima potrošila oko 44.000 evra.
Princ Čarls je dobrovoljno predložio da plati iz svog budžeta sve haljine koje Kejt bude nosila na važnim događajima. Jedan od razloga za ovakav gest je što Vilijam navodno ne bi ni mogao da plaća skupu odeću svoje supruge. Princ Vilijam kao pilot RAF-a godišnje prima platu od 55.000 evra, što je neznatno više od sume koju njegova supruga Kejt potroši samo na garderobu.
Kada se uz cifru od 44.000 evra za odeću doda i suma od 40.000 evra za negu, frizera, šminku i zubara, koliko Kejt godišnje potroši za ulepšavanje, jasno je zašto mlada princeza na svakom događaju izgleda besprekorno.
Ipak, Kejt je odlučila da uštedi na jednoj stavki jer svu svoju odeću bira sama, bez pomoći profesionalnog stiliste koji bi verovatno koštao isto koliko i dizajnerske haljine koje nosi na gala večerima. Osim toga, Kejt se trudi da uštedi i na šminki, pa tako koristi puder za obrve od 20 evra. To je specijani puder zbog kojeg su njene obrve tako guste.
Kraljevska porodica je svesna činjenice da je sada Kejt najbolji ambasador Ujedinjenog Kraljevstva. Ono što ona nosi ne može biti samo prihvatljivo, već mora oduzimati dah.

Izvor: Telegraf /24sata.rs