Karte za koncerte Džastina Bibera prodate za 30 sekundi!

Obožavaoci Džastina Bibera opet su dokazali svoju histeričnu ljubav prema mladom kanadskom pevaču. Naime, sve karte za njegova dva koncerta u Njujorku planule su za svega trideset sekundi.
Skuter Braun, menadžer popularnog pevača, izrazio je zaprepašćenje na Tviteru: “Upravo sam saznao da je Džastin rasprodao za sat vremena celu severnoameričku turneju, a dva koncerta u Medison Skver Gardenu za 30 sekundi!”
Dvorana Medison Skver Gardena može da primi do 20.000 posetilaca.

Izvor: Tanjug

Komentari5 komentara

 1. Šalterska službenica

  Bolest, kad malo naraste i on i klinke, i klinke budu želele pravo muško, propašće. Kao gomila tinejdž zvezda. Tako je bilo za Britni, Aron Kartera i mnoge. Jedino se Džastin Timberlejk uspeo izdići iznad nivoa tinejdž zvezde.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Dzastin je vec upao u Holivudsku masineriju, mislim da nije ni priblizno zamisljao da je slava za pojedine ovako krvava. Gledala sam emisije o njemu, to je strasno, uzeli su ga bukvalno sa ulice, Usher mu je mentor, mogul, a taj mentor ce uloziti u tebe, a ti ces mu petoduplo vratiti. On je tako jadan postao umoran i iscrpljen, to se vidi, postalo je zalosno. On mora kako mu oni narede, ne pita se on nista, dokle god je pod ugovorom, a iscrpili su ga sada vec maksimalno. Ja zivim u Kanadi i moja komsinica ga je isla gledati, tj. na njegov koncert, kaze on jedva pjeva, zadihan, nista se ne cuje, poslije trece pjesme je vec bio gotov, kao isprogramiran. Eto to je slava za pojedine, jako krvava.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Nek nalupa u banke sada milione dok ga jure te glupe devojcice jer kad jos malo poraste i otkrie da je gay sve ce drugo biti .. Svakako pametan momak vrlo ce rano u penziju sa milionima u djepu

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. besna glista

  Ne kapiram na osnovu cega je on popularan. Pa ja bukvalno ne mogu da zapamtim ni jednu njegovu pesmu. Sve su iste i bezlicne.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0