Homoseksualci su krivi: Anđelina besna na svekrvu!

Holivudska glumica i rediteljka Anđelina Džoli veoma je ljuta na majku svog muža Bred Pita. Razlog zbog kojeg su svekrva i snajka došle u poziciju tihog rata su homosekslualci i to što je Džejn Pit poslala pismo Baraku Obami koje se tiče njihovih prava. Anđelina je šokirana saznanjem da je njena svekrva Džejn poslala pismo u kojem osuđuje homoseksualne brakove i predsednika Obamu, prenosi časopis “Star”.
“Džejn nikada nije htela da razgovara o politici sa Anđelinom, a nije želela da naruši odnose sa majkom njenih unučića. Ipak, nije ni slutila da će Anđelina ovako burno reagovati”, rekao je izvor.
Bredova majka je u pismu napisala da bi svi dobro trebao da promisle pre nego što odbiju da glasaju za nekoga ko je “čovek od morala” samo zato jer je protiv homoseksualnih brakova ili pobačaja.
Bliski izvori kažu kako je glumica izuzetno potresena stavovima svoje svekrve, a navodno je od Bred Pita tražila da porazgovara s majkom, što on nije hteo da učini.

Izvor: Novosti

Sortiranje:   najnoviji | najstariji | najviše glasova
vera
12/07/2012 20:47

sta ona ima sa tim ? njena svekrva ima svoj stav , bio on ispravan ili ne! ona hoce svugde da vedri i oblaci!

ÖÖÖ
12/07/2012 20:56

Ovu andjelinu neko dobro treba da namlati i naplasi da bi prestala trpati svoj nos gde joj nije mesto. Znaci njeno misljenje je bitno a oprecno se ne uvazava… Bolje bre cuvaj tu decu i prekini da pravis Breda papucarom

vera
12/07/2012 21:11

on je sebe sam napravio papucarom – ona mu je samo malo pomogla. imao je normalnu, slatku zenu ali mu eto ona nije valjala! sada ga niko nista i ne pita!

melani
12/07/2012 23:01

pa zar niste pisali jos pre da je svekriva ne voli uopste 

Zakon
17/07/2012 05:55

Svekrva jos uvek zali za Jeniffer. Ova krvopija joj je omadjijala sina i zena je sigurno ogorcena.

smokwica
06/08/2012 21:25

Ma kako da ne, ona je njega omadjijala, malo sutra, on jadan nije hteo…Da li ga je jurila puskom …sta pricate ljudi? Nisu oni ni prvi ni poslednji koji su se smuvali na filmu, tj. snimanju!  Da mu nesto smeta, Bred bi otisao od nje, bez obzira na decu, ali nije….za sada!

wpDiscuz