Džon Kjuzak dobio zvezdu na Bulevaru slavnih


Džon Kjuzak
, poznat kao glumac za sve žanrove, dobio je zvezdu na Bulevaru slavnih u Holivudu. Poznati glumac je zvanično ušao u legendu okružen članovima porodice i prijateljima.
– Obožavam da radim sa glumcima, volim kada sam okružen njima, to su vesele duše – rekao je Kjuzak otkrivajući u utorak svoju zvezdu na čuvenom pločniku.

dzon kjuzak 11 e1335388015915 Džon Kjuzak dobio zvezdu na Bulevaru slavnih

Na svečanosti su bili i njegova starija sestra Džoan Kjuzak, nezaboravna sekretarica iz filma “Zaposlena devojka”, i glumci Džek BlejkDen Akrojd i Bili Bob Torton.
– Ima nečeg magičnog u njemu – kazala je ponosna sestra Džoan.

dzon kjuzak 4 Džon Kjuzak dobio zvezdu na Bulevaru slavnih

Kako prenose američki mediji, 45-godišnji glumac je tokom svoje karijere igrao u raznim žanrovima od crne komedije, preko nezavisnih filmova do blokbastera.
Sarađivao je sa Vudi Alenom (Senke i magla, Pucnji iznad Brodveja), Terensom Malikom (Tanka crvena linija), Klintom Istvudom (Ponoć u bašti dobra i zla),Stivenom Frirsom (High Fidelity), a radio je i sa velikim Džonom Malkovičem u filmu “Biti Džon Malkovič” Spajka Džonsija.

dzon kjuzak 3 Džon Kjuzak dobio zvezdu na Bulevaru slavnih

Nakon epske avanture o globalnoj katastrofi “2012″, Kjuzak se ove godine vraća sa dva ostvarenja o kojima se puno govori – trilerom “The Paperboy”, u kojem mu je partnerkaNikol Kidmen, i “Gavran” (The Raven), u kojem glumi pisca Edgara Alana Poa.

dzon kjuzak 13 e1335388132908 Džon Kjuzak dobio zvezdu na Bulevaru slavnih

dzon kjuzak  e1335388183960 Džon Kjuzak dobio zvezdu na Bulevaru slavnih

Izvor: Tanjug