Dženifer Lopez povela dečka i klince u Rio!

Dženifer Lopez i njen dečko Kasper Smart primećeni su u ponedeljak, kako sa njenim blizancima Maksom i Emom provode dan na plaži Rio de Ženeira. Lopezova, koja je nosila beli bikini, pomagala je Smartu i Maksu da zatrpaju telohranitelja u pesku.
Dženifer je trenutno na turneji po Južnoj Americi i već je imala zapažene nastupe u Venecueli i Čileu. Kraću pauzu iskoristila je kako bi sa svojom decom i Kasperom uživala na plažama Ria.
Latino diva, koja će tokom ovogodišnje turneje posetiti i Beograd, bila je nasmejana, i izgledala opušteno i odmorno, a uprkos brojnim tračevima koji je prate ljubav između pevačice i mlađanog plesača cveta.
Poslednje novosti koje prenose svetski mediji jesu da Dženifer Lopez odbija da koristi bilo koji toalet, osim ako nije opremljen sa njenom specijalnom daskom.
“Dženifer je manijak za higijenu i ne dopada joj se ideja da svoju zadnjicu stavlja na bilo kakav toalet, osim ako ne poseduje za nju posebno prilagođeno ‘sedište’. U pitanju je poklopac, konstruisan da paše na svaku wc-šolju”, izjavio je izvor novinarima Sun-a.

Izvor: Hellomagazin.rs