Dok Baloteli luduje sa devojkama, njegova biološka majka se bori da preživi?!

Mario Baloteli, fudbaler Mančester sitija, nedeljno zarađuje 120.000 funti, dok njegova biološka mama radi kao čistačica. Engleski mediji prenose da Rosa radi noćne smene u jednoj kompaniji za šest funti na sat, kako bi preživela.
Dok se majka jednog od najboljih napadača na svetu bori da preživi on na posao ide Bentlijem. Rosa i Tomas, biološki roditelji fudbalera, su bili prinuđeni da ga daju na usvajanje kada je imao dve godine i to imućnoj poridici Baloteli. Tada su živeli u malom stanu u Breši, a zbog loših uslova Mario je imao zdravstvenih problema. Njegovi biološki roditelji su se prošle godine preselili u Mančester kako bi bili blizu sina. Dok Mario živi u vili od tri miliona evra njegovi roditelji su prinuđeni da žive u siromašnom naselju.
Mario ih je, navodno, posetio u nekoliko navrata, a svaki put bi šokirao komšije, koji ne mogu da veruju da Rosa jedva preživljava, dok se on rasipa novcem.

 

“Mnogo ljudi zna da je on Rosin sin i ne mogu da veruju da ona radi kao čistačica. Dok on glanca svoje medalje, ona glanca tuđe stolove. Rosa ne želi Mariov novac, ne smeta joj da radi za minimalac da bi preživela i bila blizu sina. Rosa se ne plaši posla, ona veruje u rad. Nije joj teško da radi noćne smene, jer tako više vremena može da provede sa ćerkom Anđelom. Stekla je mnogo prijatelja i vrlo je religiozna žena”, rekao je jedan od komšija britanskim medijima.

Izvor: S portal