Da ne zaboravi da nije plave krvi: Kraljica Elizabeta ponižava Kejt Midlton?!


Decenijama unazad se priča kako je kraljica “teška”, a posebno je medije interesovala njena netrpeljivost prema pokojnoj princezi Dajani. Sada izgleda da i lepa Kejt ima gorka iskustva sa Elizabetom
Odnosi Elizabete i Kejt Midlton postaju sve gori ako je verovati tvrdnjama jedne princezine prijateljice. Ona je rekla kako kraljica uživa da javno ponižava suprugu svog unuka princa Vilijama. Sve je, navodno, počelo kada je kraljica ponovo objavila jedan stari tekst u kojem se “od svih osoba na dvoru koje nisu kraljevske krvi zahteva da se poklone svaki put kada se sretnu sa nekim od članova kraljevske porodice”. Iako predodređena da i sama jednog dana stupi na britanski tron, Kejt je prinuđena da klekne kad god se nadje pred nekim od članova porodice svog muža. Isti izvor navodi da je kraljica ponovo uvela ovo pravilo samo da bi ponizila mladu princezu, “da je podseti da je, iako veoma popularna, manje značajna od kraljice i bilo kog drugog člana kraljevske porodice”.
“Kraljica to čini iz čiste ljubomore. Ona zavidi Kejt Midlton na popularnosti i čini sve da je podseti na njeno poreklo”, istakla je sagovornica “Life & Style” magazina.

Izvor: Tanjug