Borba oko bogatstva Majkla Džeksona!

U testamentu pop kralja Majkla Džeksona izričito je pisalo da svu njegovu imovinu nasleđuju njegova majka i deca. Pošto su advokati pročitali šta piše u testamenu, braća i sestre pokojnog pevača tvrde da je on lažan, tj. da ga je neko falsifikovao. Posebno im smeta što je sva imovina poverena advokatima na upravljanje, dok njegova deca Prins (15), Paris (14) i Blenket (10) ne postanu punoletni, pišu strani mediji.
Njegova poslednja želja je bila da nakon njegove smrti, celokupnom njegovom imovinom upravlja njegova majka Ketrin i njegova deca. Braća i sestre dovode u pitanje legitimnost njegovog potpisa koji pokazuje da je Džekson bio u Los Anđelesu, jer oni tvrde da je popularni pevač tada boravio u Njujorku. Zato su braća i sestre, njih petoro, napisali žalbu i opisali testament kao “lažan i prevarantski”.
“Njegova smrt je poslednica zavere i sada se koriste sva sredstva da se to zataška”, piše u pismu.
Oni su u pismu Majklovom advokatu napisali da njihov brat nikada nije voleo svoje advokate i da sumnjaju da je on želeo da im poveri svoje bogatsvo.
Takođe su napisali da je njihova majka pod stresom, kao i njegova deca i da pod hitno to pitanje oko nasledstva treba da se reši.

Izvor: Mondo

Sortiranje:   najnoviji | najstariji | najviše glasova
online
21/07/2012 19:15

Ni mrtvom ti mira nema,kakva je to porodica?

Alcatraz
21/07/2012 21:19

Lešinari!

ccc
21/07/2012 21:24

Žalosno je to! Pored tolikog njegovog bogastva (kuca, vila, fabrika, studija, zgrada, cistih para u bankama..) oni se ne mogu dogovoriti! Pa sta bi nas narod trebao reci kad mora podjeliti jednu kucu, nesto zemlje i nekad šume!?

pfff
21/07/2012 22:21

Pa ja zaista ne znam ko ostavlja nasledstvo braci i sestrama a ima troje dece, gluposti

wpDiscuz