Otvorila dušu: Rijana Opri otkrila kako je izgledala noć kad ju je Kris Braun pretukao!

Članak objavljen: 12.08.2012 u 11:32 časova

Rijana je konačno odlučila da progovori o kobnoj noći 2009. godine kada ju je pretukao tadašnji momak, Kris Braun. Pevačica je voditeljki Opri Vinfri otkrila da i dalje žali što je “izdao njen najbolji prijatelj”. Snimajući dokumentarni prilog na rodnom Barbadosu, koji će biti prikazan u emisiiji “Opra Vinfri: Novo poglavlje”, Rijana je otkrila kako je izgledala noć kada ju je bivši dečko Kris Braun pretukao.

“Bilo je veoma neprijatno i ponižavajuće. Izgubila sam najboljeg prijatelja”, rekla je pevačica u razgovoru sa čuvenom voditeljkom. Poslednjih meseci u medijima se pojavila vest da je Rijana, uprkos incidentu, obnovila vezu sa Braunom. Kada je Opra zamolila zvezdu da potvrdi ili demantuje takve navode, Rijana joj je pružila odgovor koji će gledaoci moći da vide u emisiji. Voditeljka je emisiju posvećenu pevačici sa Barbadosa osmislila kao prikaz Rijaninog odrastanja u Džordžtaunu, uspona i padova u njenoj karijeri i razmišljanja o velikoj popularnosti koju je stekla kao veoma mlada. “Pijedestal koji donosi slava je zastrašujući, neverovatno je koliko se možete osećati usamljeno”, rekla je Rijana.

Izvor: Blic

Povezane vesti:

Glumac oduševio Rijanu: “Sa njim sam imala najbolji seks!”
Trijumf na sudu: Rijana dobila tužbu protiv modnog brenda
Seks nije profitabilan: “Dobre” devojke zavladale scenom
Bez vere u sebe: Ove velike zvezde nemaju samopouzdanje

2 komentara

  1. jenny je ostavio komentar 12/08/2012 u 12:19

    zene ne trebaju da dopuste da ih muskarci tuku, a ak je presla preko svega toga onda je ona glupa……udari te jednom i drugi put ce

    Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

  2. coki je ostavio komentar 03/09/2012 u 21:31

    pitanje je dal je uopste i i bilo tih batina, ili je t sve marketing

    Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

Ostavi komentar