Fudbaler u ljubavnom trouglu: Bivša žena na sudu branila Ognjena Koromana od ljubavnice

Članak objavljen: 11.12.2013 u 12:15 časova

ognjen-koroman-foto kurir

 

Irena Koroman, bivša supruga fudbalera Ognjena Koromana, izjavila je juče pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu da ništa ne zna o tome da je Ognjen 28. maja prošle godine navodno ošamario tadašnju ljubavnicu Božanu Ranković!

- Znam ko je ta žena. Znam i da je bio u vezi s njom pola godine ili godinu pre našeg razvoda, odnosno dok smo bili zajedno. Ona je jedan od razloga zbog kojih sam podnela zahtev za razvod braka od njega – prvi put je juče o razvodu sa suprugom progovorila Irena Koroman.

koromanka-1386712334-410613

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde, koji trenutno igra u Rusiji, juče se nije pojavio u sudnici. Međutim, i bez njegovog prisustva nastavljeno je suđenje zbog optužbe da je u stanu u Ulici kapetana Zavišića, u kojem je živela, navodno udario šamar Božani Ranković. Svađa između njih dvoje navodno je izbila u kolima, a kulminirala je u stanu u kojem Božana živi s njihovim zajedničkim sinom. Bivša supruga fudbalera juče je objasnila da je znala za Božanu, ali i za druge žene koje je on imao tokom njihovog braka.

- Osim ove veze koju je imao s Božanom Ranković, znam da je imao i druge veze. Ipak, on nikad nije napustio stan u kojem živimo deca i ja, jer je mnogo vezan za njih. On ne boravi u našem domaćinstvu samo kad je u Rusiji ili dok je bio u Koreji – rekla je juče Irena Koroman.

Tokom svedočenja ona je stala u odbranu bivšeg supruga tvrdeći da on nije nasilan.
- Nikada, ni dok smo bili u braku, a ni posle razvoda, nije bio nasilan – rekla je Irena i objasnila sudu da Ognjen nikad nije zasnovao porodicu s Božanom.

Podsetimo, poznati fudbaler ranije nije želeo da govori o razlozima zbog kojih se razveo, već je tvrdio da je došlo do zasićenja između njih dvoje i da su ostali odlični prijatelji.

Božana Ranković, koja u postupku protiv Ognjena Koromana ima status oštećene, juče je trebalo da bude saslušana, ali sud nije uspeo da joj uruči poziv. Suđenje je odloženo na neodređeno vreme i naknadno će biti zakazan datum njenog saslušanja.

 

Izvor i foto: Kurir

 

Povezane vesti:

Paraolimpijac u panici: Procureo snimak Pistorijusa kako “odigrava” ubistvo verenice
Svetski mediji u šoku: Umesto spektakularnog početka Mundijala – razočaravajuće, nepošteno i izluđujuće suđenje
Južna Afrika: Sudija naložio psihijatrijsku procenu Pistorijusa
Real i Makabi u borbi za titulu: Jovčić sudi finale Evrolige

1 Komentar

  1. miksi je ostavio komentar 11/12/2013 u 13:59

    E cirkuza majko mila!

    Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

Ostavi komentar