Irena Šućur i grupa “THC” novi na imanju u Lisoviću!

Najpoznatije imanje u Lisoviću postalo je bogatije za još tri učesnika, bosansku manekenku Irenu Šućur i repere Borka Vujičića i Stefana Gligorijevića iz grupe "THC la familija". Naime, bosanska manekenka Irena dobra je prijateljica sa Jelenom Stožinić, te će joj verovatno biti velika podrška, dok se za repere očekuje da će napraviti pravu pometnju. "Produkcija je odlučila da ubaci nove farmere, kako bi napravili pometnju među takmičarima. Irena je mlada manekenka koja će imati zadatak da zavede neke od muškaraca, a pretpostavka je da će joj prvi ‘na udaru’ biti Branislav Janković. Reperi će imati sličnu ulogu kao i Đus u prethodnom serijalu. Kako će se novi farmeri snaći i kako će ih stari prihvatiti, ostaje da se vidi, ali svađe sigurno neće izostati", rekao je za "Alo!“ izvor blizak produkciji. Inače, Irena je već rekla da u Lisoviću ima onih koji su nafrakani kao božićke jelke, ali nije precizirala ko je to, uz opasku da će se videti. Kaže da je spremna za seks pred kamerama, i to sa Jelenom Stožinić koju poznaje tri godine. Tvrdi da je duhovita i da od nje možemo svašta da očekujemo, naročito dobro zezanje. Stefan i Borko, koji su takođe obećali seks na "Farmi", jer se “mlađe devojke na imanju ponašaju kao prostituke”.

Izvor: “Alo!”

Komentari11 komentara

 1. alo magarci pojma nemate…THC su momci koji su jedni od najbokjih na hip hop sceni.ako se ne razumete u tu muziku nemojte pricati da su anonimusi! vidiecete vec vremenom da su skroz kul momci.mnogo normalniji od djusa…a vi ajde pa odmah na startu sudite o nekome nezanlice zatupljene

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Unesite ime:marko

  Sta ti znaci “normalniji”od Djusa?!To sto za razliku od njega vec cim su usli izjavljuju da vole da jedu a da ne vole da rade,a Djus je radio svaki posao na farmi i bio duhovit i iskren.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. boze, koji su ovo bolidi ! pa zar onaj ganci ex robijas baki nije dovoljan pa su poslali jos bolida satro repera.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Ova dva anonimus repera su potpuno bezveze a doticna manekenka pije ko smuk i non stop pravi neke grimase. Koga ce bre ona da zavede? Bljak.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. Samo neki morbidi ulaze nek ubace ajs nigrutina

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 6. Unesite ime:

  KAKVI UZASNI ANONIMUSI. Zar nisu mogli nekoga interesantnijeg da ubace od ovih. A OVA MANEKENKA JE ZIVA SPRDNJA. Ne znam samo gde je ona mogla da manekenise mozda po Bosni i Turskoj tamo moze i moja baba da bude manekenka. RUZNA JE I MLITAVO JOJ LICE. A tek kad pocne sa njenim engleskim ahahahahahahahahahahahah nacula par reci i vrti ih u krug akcenat joj je uzasan. Kad bi je cuo englez prasnuo bi od smeha a ona jadna jos misli da dobro prica verovatno joj mama u Bosni rekla da mnogo dobro prica engleski ahahahahahahahahhaahhaahahahahahhaahahah A PIJE KAO PRAVA PIJANDURA ONA STO SEDI ISPRED PRODAVNICE. UZASNA JE.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 7. Unesite ime:darko kg

  Niko nikad kao Juice.Ovi su zasad smor.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0