Dunja Fingenvald-Puletić: Plašila sam se za unuka Pavla!

Članak objavljen: 18.01.2011 u 10:30 časova

Pavle, sin poznatog para Srne Lango i Irfana Mensura, u nedelju se vratio u Beograd sa ostalim evakuisanim Srbima iz Tunisa. Njegova baka Dunja Figenvald-Puletić, koja ga je dočekala na aerodromu, izjavila je da je strahovala, ali ne preterano jer je sve vreme bila u kontaktu sa trenerom svog unuka koji je obaveštavao o svemu. “Sve vreme sam bila u kontaktu sa trenerom svog unuka. Oni nisu dečake obaveštavali o dešavanjima tamo jer nisu želeli da ih plaše. Oni su imali treninge preko dana, trčali su, kupali se i nisu bili svesni dešavanja. Kada sam shvatila šta se zaista dešava i kada sam čula da su Ministarstvo spoljnih poslova i kompanija ‘Jat’ organizovali vanredni let, odlučila sam da se i Pavle vrati”, rekla je za “Alo!” gospođa Dunja i dodala da nije želela da Srna i Irfan saznaju šta se dešava napolju i da ih sekira.
“Nisu obavešteni, niti bih dozvolila da ih uznemiravam tim informacijama jer znam, kada bih im rekla, napustili bi rijaliti, a nema potrebe za tim. Unuku je žao što se vratio, ali što je sigurno, sigurno je!”, izjavila je Srnina mama.
 

Izvor: “Alo!”

Foto: “Alo!”

Povezane vesti:

Marko Miljković se posvađao sa devojkom! Dea: Smeta mu što sam rekla da ću naći nekog preko oglasa!
Parovi: “Kralj” vređao partnerku Mikija Jevremovića!
Nove eliminacije i iznenađenja u “Prvom glasu Srbije”!
Na Maldivima kao na pijaci: Lidija Kocić i Nevena Božić se žestoko izvređale!

6 komentara

 1. Hattab je ostavio komentar 18/01/2011 u 15:42

  Bravio Irfane tvoje Sarajlije se ponose sa tobom…lijepo ime si dao sinu…..

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Drle je ostavio komentar 18/01/2011 u 16:30

  Pavle Mensur?! Au tebra… :)

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. gorstak je ostavio komentar 18/01/2011 u 16:43

  Pa sta ako je Pavle?! Sve je stvar dogovora roditelja, necemo se vracati unazad.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 4. NS je ostavio komentar 18/01/2011 u 19:55

  Dete ima prelepo ime, nek je živo i zdravo.
  Šta je Žaklina, Sergeja, Kasandri ovde, pa vam Pavle smeta.
  Ko da je malo Azri, Sanela, Jasmina, Emina ovde…..
  Čime se zaludni ljudi bave.

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 5. Unesite ime Kraljevo je ostavio komentar 19/01/2011 u 00:44

  Procitala sam intervju Srne Lango u jednom nedeljniku, tako da me odusevila. Inace, moram odati priznanje Gdji Dunji Lango na ovakvoj cerki! Verujte, da zbog nje gledam parove! Odusevljava me Srna! A intervju, gde kaze slobodno objavite ime mog bivseg muza, i ime Gdje Ljiljane Perovic Irfanove bivse supruge! Veceras mi je snaja bila na kafi i htela je da ukljuci Dvor, rekla sam da to ne gledam zbog parova i Srne! Danas sam mom suprugu rekla da mi je tek sada jasno kada gledam parove zasto se Srna zaljubila u Irfana! Da, sada mi je jasno! A intervju gde kaze zasto se ona zaljubila u njega, je ovo sto sam ja skontala gledavsi nju i njega, a i njena opaska zasto se u nju on zaljubio je izvanredna. Pogotovo kada je objasnjavala njegovu smirenost kada zajedno sa sinom iscepan list vraca u svesku! Veceras u parovima je bila takodje izvanredna, kada je rekla da je svesna gde je usla ali da ipak ima granicu do koje ce ici! Jednostavno, mnogo, mnogo mi se dopadaju! Da li im je mesto u Parovima, mislim da da, jer kada ih gledam shvatam da nije sve otislo (kao sto nazalost i jeste) u p.m. Jako mi se dopadaju i volela bih da pobede!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

 6. Unesite ime: je ostavio komentar 19/01/2011 u 11:08

  Jasta nego Pavle! Nece sigurno Mujo!

  Sviđa mi se komentar: Thumb up 0 Thumb down 0

Ostavi komentar

GreskaGoogle Analytics Popular Posts Alert :
Unknown error:
exception 'Exception' with message 'QUERY:?ids=ga:12212591&dimensions=ga:hostname,ga:pagePath&metrics=ga:pageviews&sort=-ga:pageviews&filters=ga%3ApagePath%3D%7E%5E%2F%28clanak%7Cnajnovije-vesti%7Ctop-vesti%7Cplaneta%7Cpokojna-mileva-ako-me-razumete%7Ckultura%7Chronika%7Cstrane-vesti%29%3Bga%3ApagePath%21%40galerija&start-date=2015-02-23&end-date=2015-03-02&start-index=1&max-results=7&prettyprint=false&key=AIzaSyDFto6hDJkqBpPrnC1oY3RM0ENLaRNA2yA' in /srv/netmedia/svet/svet.rs/httpdocs/wp-content/plugins/google-analytics-popular-posts/gapi.class.php:221 Stack trace: #0 /srv/netmedia/svet/svet.rs/httpdocs/wp-content/plugins/google-analytics-popular-posts/google-analytics-popular-posts.php(503): gapi->requestReportData('12212591', Array, Array, Array, 'ga:pagePath=~^/...', '2015-02-23', '2015-03-02', 1, '7') #1 /srv/netmedia/svet/svet.rs/httpdocs/wp-content/plugins/google-analytics-popular-posts/google-analytics-popular-posts.php(377): GoogleAnalyticsPopularPosts_widget_output(false, 7) #2 /srv/netmedia/svet/svet.rs/httpdocs/wp-content/themes/svet/widgets/right_news.html(72): GoogleAnalyticsPopularPosts_view() #3 /srv/netmedia/svet/svet.rs/httpdocs/wp-content/themes/svet/single_vesti.php(154): include('/srv/netmedia/s...') #4 /srv/netmedia/svet/svet.rs/httpdocs/wp-content/themes/svet/functions.php(331): include('/srv/netmedia/s...') #5 /srv/netmedia/svet/svet.rs/httpdocs/wp-content/themes/svet/single.php(1): get_custom_post() #6 /srv/netmedia/svet/svet.rs/httpdocs/wp-includes/template-loader.php(74): include('/srv/netmedia/s...') #7 /srv/netmedia/svet/svet.rs/httpdocs/wp-blog-header.php(16): require_once('/srv/netmedia/s...') #8 /srv/netmedia/svet/svet.rs/httpdocs/index.php(17): require('/srv/netmedia/s...') #9 {main}