Svi ljubitelji igara na sreću moći će da učestvuju u trci za specijalne novogodišnje Bingo premije, od kojih najvrednija dostiže čak 100.000 evra. Naše verne igrače očekuju dva praznična izvlačenja, za Novu godinu i Srpsku novu godinu, u okviru emisije Bingo na Televiziji Pink. U okviru ova dva kola igrači će imati dvostruku šansu za veliki broj novčanih dobitaka.
Novogodišnji Bingo, čije izvlačenje je 31. decembra, pruža Vam šansu da Novu godinu započnete bogatiji za 100.000 evra. Za ispunjenje novogodišnjih želja, na “Točku sreće” očekuju Vas vredne novčane premije, ukupne vrednosti u iznosu od očekivanih 50.000 evra. Garantovani Bingo fond za Srpsku novu godinu, u okviru izvlačenja 14. januara, iznosi 50.000 evra, a “Točak sreće” će i u okviru ovog izvlačenja obradovati Bingo igrače sa očekivanih 50.000 evra.
U novogodišnjem Bingu mogu da učestvuju svi igrači koji uplate praznični Bingo C listić, koji obuhvata dva Bingo listića, tako da imate dvostruku šansu za dobitak! Cena C listića iznosi 200 dinara. Novogodišnje izvlačenje možete da pratite 31. decembra od 18 sati, a izvlačenje za Srpsku novu godinu, 14. januara od 20.45 u okviru emisije Bingo na televiziji Pink.