_ra_1405

Praznična čarolija na Trgu slobode je u punom jeku, a podsećamo vas da i narednih dana možete na „Novosadskom Winter Festu“ da kupite novogodišnje poklone, razne gurmanluke, unikatne radove, jelke sa busenom i još mnogo toga.

_ra_1180

_ra_1193

_ra_1204

_ra_1213

_ra_1303

Juče su prvo najmlađi uživali u „Sportskom danu za najmlađe“ koji smo organizovali sa Atletskim klubom „Vojvodina“. Družili smo se i vežbali na poligonima i oprobali se u raznim disciplinama.

_ra_1443

_ra_1557

Program na Singing Christmas Tree je nažalost morao da bude otkazan zbog bolesti članova hora OŠ „Jovan Popović“, a na bini su nastupili bend „Muzika srca“ i DJ XLX.

cajanka-vizual-za-textove

Danas vas pozivamo da budete naši gosti od 17h u velikoj kolibi na Trgu slobode jer organizujemo „Čajanku za pisce“. Sa prisutnima će se družiti Marko Vidojković, Jelena Bačić Alimpić, Daniela Bakić, Aurora Koprivica i Nenad Grujičić, a verne čitaoce očekuju i poklon knjige koje će lično potpisivati njihovi autori.

U isto vreme dovodimo u goste i decu iz Dečijeg sela u Sremskoj Kamenici, decu iz Doma u Veterniku, prijatelje iz Prihvatilišta za beskućnike u Futogu, bake i deke iz Staračkog doma u Futogu i doma “Oaza” iz Novog Sada. Naši gosti uživaće u raznim zakuskama koje se mogu probati u drvenim kućicama, voziće se fijakerom i uživati u programu na Singing Christmas Tree.

Od 18h na “raspevanoj jelki” nastupiće hor “Vivak” iz Sremske Mitrovice. Jedinstvena konstrukcija na kojoj svakog dana nastupaju dečiji horovi realizovana je uz podršku Vojvođanske banke i Next soka – Bući Bući.

Od 19h na centralnoj bini nastupiće bend „Deathonation“ koji kažu da je nastup na „Novosadskom Winter Festu“ odlična prilika za mlade bendove:

Oni koji tek počinju da pokažu šta umeju, koji su već u usponu da utvrde trenutno znanje i da se ispromovišu, pa i za dosta iskusnije bendove da zabave svoju publiku, ali i da pridobiju neke nove fanove. Od nas mogu da očekuju pesme sa našeg debi albuma “Dragged into the Beyond” i možda po koju obradu ikoničnih metal bendova, ali spremamo polako i novi materijal, koji ćemo možda premijerno predstaviti na Winter Festu!

Centralna bina od 20h biće takođe veoma interesantna jer gosti koji će nastupiti sa DJ Sesha su Tatula, Da Vid i Sonia.

Zvanični hašteg manifestacije je #NSWinterFest koji možete da koristite na društvenim mrežama i podelite sa nama svoje fotografije.

Praznična čarolija, u organizaciji Color Press Grupe, kompanije Ninamedia i uz podršku Grada Novog Sada, traje do 3. februara 2017. godine, a detaljan program svi posetioci mogu pogledati na zvaničnom sajtu festivala www.nswinterfest.rs ili Fejsbuk stranici Novosadski Winter Fest. Prijatelj festivala je i Elektroprivreda Srbije.

_ra_1287

_ra_1301

_ra_1303

_ra_1309

_ra_1338

_ra_1349

_ra_1368

_ra_1379

_ra_1413

_ra_1474

_ra_1532