gor_3664

U prepunoj sali Amerikana, beogradskog Doma omladine, održana je četvrta po redu konferencija posvećena tinejdžerima – Teen Talk u organizaciji uredništva magazina Bravo, uz podršku kompanije Telenor.

Preko 200 tinejdžera provelo je dan prepun uzbuđenja, zabave, edukacije i novih poznanstava. Konferenciju, jedinu u regionu koja je posvećena mladima, otvorio je ministar sporta i omladine Vanja Udovičić koji je prisutnima skrenuo pažnju na odgovornost i problem vršnjačkog nasilja, što je centralna tema ovogodišnje konferencije: „Jedna reč može da znači puno, i lepa i ružna. Svi mi predstavljamo svoje roditelje i okruženje zato budite odgovorni!

Na panelu pod nazivom “Talk before you do: Šta sve treba da znate o seksu pre prvog seksualnog iskustva” učestvovali su Luka Raco, glumac, dr Svjetlana Cvijanović, ginekolog, Violeta Babić, autor knjige “Knjiga za devojke i njihove momke”, dr Dušanka Dobanovački, urolog, Natalija Ivković, edukator zdravstvenog vaspitanja o reproduktivnom zdravlju. Moderator: Vukašin Grozdanović, omladina

Poslušajte o čemu su govorili u videu: