gor_3785

U prepunoj sali Amerikana, beogradskog Doma omladine, održana je četvrta po redu konferencija posvećena tinejdžerima – Teen Talk u organizaciji uredništva magazina Bravo, uz podršku kompanije Telenor.

Preko 200 tinejdžera provelo je dan prepun uzbuđenja, zabave, edukacije i novih poznanstava. Konferenciju, jedinu u regionu koja je posvećena mladima, otvorio je ministar sporta i omladine Vanja Udovičić koji je prisutnima skrenuo pažnju na odgovornost i problem vršnjačkog nasilja, što je centralna tema ovogodišnje konferencije: „Jedna reč može da znači puno, i lepa i ružna. Svi mi predstavljamo svoje roditelje i okruženje zato budite odgovorni!

Na panelu pod nazivom “Like4Like-Follow4Follow: Šta smo sve spremni da uradimo zarad popularnosti u virtualnom svetu?” učestvovali su Lea Stanković, jutuberka, Dino Tutundžić, Mudrolije sa tvitera, Dario Kesegi, STUBERI, Darko Radovac, DEX LIK, Dušan Srbljak, PC Axe, Aleksandar Leštarić Cile – Srpski tutorijali, Milica Perić Kowalska. Moderator: Mirjana Vladisavljević, Balkan Tube fest

Poslušajte o čemu su govorili: