Nakon Novog Sada i Niša, ekipa Teen Talka 2016  konačno stiže i u Beograd. Beogradski Dom omladine 8. novembra od 9.30 ugostiće veliki broj tinejdžera iz Beograda i cele Srbije, a magazin Bravo, u saradnji sa tradicionalnim Teen talk partnerom Telenorom, potrudiće se da ovaj dan učini zabavnim i korisnim za sve posetioce.

dario kesegi

Na panelu “Like4Like-Follow4Follow: Šta smo sve spremni da uradimo zarad popularnosti u virtualnom svetu?” učestvovaće i Dario Kesegi, STUBERI.

Ko su Stuberi i kako su nastali?

– Stuberi su grupa mladih ljudi koji vole da se zabavljaju, a istu tu zabavu dele sa ljudima na internetu. Stuberi su nastali spontano, kada smo odlučili da snimimo naš prvi klip. Dobili smo pozitivne kritike i onda smo samo nastavili da snimamo.

Youtube kanal postoji već dve godine i danas ima preko 78.000 pretplatnika. Koliko ste se vi promenili od početka?

– Ne bih rekao da smo se promenili u smislu da smo drugačije osobe, samo smo se poboljšali uz novostečena iskustva.

Da li razmišljate o tome šta postavljate na Youtube i društvene mreže, kakva publika vas prati i da ste joj na neki način uzori?

– Da, naravno. Kako smo stekli veću publiku i shvatili da oni cene naše mišljenje, mnogo više smo obratili pažnju na to što govorimo. U budućnosti imamo ideje sa kojima ćemo da iskoristimo naš uticaj na još pozitivniji način, da učinimo svet lepšim mestom za život 🙂

Kako ocenjujete današnju Youtube scenu? Da li ima dobrih uzora i da li se kvalitet meri brojem pratilaca?

– Ja sam zadovoljan sa našim kreatorima. U raznim prilikama sam upoznao većinu balkanskih jutub kreatora i svi su na mene ostavili pozitivan utisak. Kvalitet se ne meri brojem pratilaca, ali sigurno je komplementaran.

Teen talk se u Beogradu održava već četvrti put i svojevrsni je brend o kom se dugo priča.

Kompletan program pogledaj OVDE.

Ukoliko i ti želiš da budeš gost na konferenciji “Teen Talk”, pošalji nam svoje lične podatke (ime, prezime, broj telefona i školu koju pohađaš) na mail office@communications.rs!