img_1815

Raspevani i veseo petak je za nama na „Novosadskom Winter Festu“ zahvaljujući nastupima Centra za muzičko obrazovanje „Muzika“, bendu „5 minuta slave“ i DJ sa O radija.

img_1734

img_1741

img_1759

img_1770

img_1839

img_1929

U dobrom ritmu nastavljamo i tokom vikenda. Večeras od 18h na Singing Christmast Tree slušaćemo hor „Čarobne frulice“ iz Novog Sada, a gošća će biti Nataša Budisavljević Radišić, organizatorka Festivala vina u Novom Sadu. Povedite najmlađe da uživaju u novogodišnjim i dečijim pesmicama i đuskaju pored „raspevane jelke“. Jedinstvena konstrukcija na kojoj svakog dana nastupaju dečiji horovi realizovana je uz podršku Vojvođanske banke i Next soka – Bući Bući.

Subotnje veče od 19h na centralnoj bini razdrmaće bend „Clyde“, a članovi benda kažu da će im biti čast da nastupe na „Novosadskom Winter Festu“ i da je ovo idealan način da se mladim bendovima pruži pažnja:

Clyde je uvek tu da publici pruži dobru rokenrol svirku punu pozitivne energije. Energično, glasno ali i povremeno lagano, potpuno spajanje svirke sa publikom. Pokušavamo da spojimo glam 80tih sa novim interesantnim stilovima i onda da napravimo svima super žurku. Duh mladih koji je malo utihnuo u Novom Sadu. Nemojte nam verovati dođite, pogledajte i skačite.

Od 20h na centralnoj bini žurku pravi DJ sa Radija AS FM. Dobro poznate ritmove sa ovog radija već sada možete već slušati na Trgu slobode.

Pored velike kolibe danas od 17h dovedite najmlađe da uživaju u muzejskim aktivacijama i igrama koje je priredila Galerija Matice Srpske.

img_1940

Na panoima kod spomenika Svetozaru Miletiću pogledajte izložbu fotografa Aleksandra Milutinovića, poznatog po prelepim fotografijama našeg grada.

img_1810

img_1730

img_1721

Sve ljubitelje lepih, mirišljavih i prirodnih jelki, pozivamo da svoje novogodišnje drvo nabave na Trgu slobode. Jelku sa busenom možete kupiti na štandu JKP “Gradsko zelenilo” ispred Gradske kuće, a nakon praznika neka vam krasi dvorište ili je zasadite na nekom drugom mestu.

U kućici koju smo ustupili dečijim ustanovama, možete kupiti rukotvorine koje su pravila deca iz Dečijeg sela iz Sremske Kamenice.

img_1718

Na Trg slobode postavili smo i veliko sanduče u koje možete da ubacite pismo Deda Mrazu. Pišite pisma i ostavljajte ih u sandučetu sve do 23. decembra, jer ćemo tog dana izvlačiti nagrade.

Zvanični hašteg manifestacije je #NSWinterFest koji možete da koristite na društvenim mrežama i podelite sa nama svoje fotografije.

Praznična čarolija, u organizaciji Color Press Grupe, kompanije Ninamedia i uz podršku Grada Novog Sada, traje do 3. februara 2017. godine, a detaljan program svi posetioci mogu pogledati na zvaničnom sajtu festivala www.nswinterfest.rs ili Fejsbuk stranici Novosadski Winter Fest.

img_1713

img_1716

img_1736

img_1775

img_1802

img_1796

img_1787

img_1780

img_1781

img_1901

img_1915

img_1934