_ra_0698

Poslednju nedelju u 2016. godini „Novosadski Winter Fest“ započeće odličnim programom, druženjem sa najmlađima i humanitarnim akcijama u narednim danima.

_ra_0683

_ra_0798

_ra_0804

Juče su najmlađi imali priliku da uživaju u lutkarskoj predstavi “Čudotvorni izvor” koju smo organizovali uz pomoć naših prijatelja iz Minaque, a nakon toga u nastupu Dečijeg Gospel horića na Singing Christmas Tree. Na centralnoj bini nastupili su WakeUpBend i DJ sa Delta radija.

_ra_0832

Danas u podne organizujemo “Sportski dan za najmlađe” uz pomoć naših prijatelja iz Atletskog kluba “Vojvodina”. Najmlađi će imati priliku da se, uz trenere i polaznike kluba, oprobaju u nekoliko disciplina, te da vežbaju na Trgu na specijalno dizajniranim, sportskim poligonima. Dođite da se družimo i vežbamo zajedno! U slučaju kiše, Sportski dan za najmlađe održaće se nakon Nove godine.

Od 18h na “raspevanoj jelki” nastupiće hor OŠ “Jovan Popović” iz Novog Sada. Jedinstvena konstrukcija na kojoj svakog dana nastupaju dečiji horovi realizovana je uz podršku Vojvođanske banke i Next soka – Bući Bući.

Na bini od 19h slušaćemo bend „Muzika srca“:

Muzika Srca sa velikim zadovoljstvom učestvuje u ovoj manifestaciji. Na naš prepoznatljiv način, višeglasnim pevanjem stranih pop hitova i novogodišnjih pesama potrudićemo se da zagrejemo srca naših sugrađana i ulepšamo i ovaj praznični dan. Publika može da očekuje puno lepe harmonije, dobrih vibracija i pozitivne energije.”

Od 20h nastupa DJ XLX.

U kućici koju smo ustupili dečijim ustanovama i humanitarnim organizacijama, možete kupiti rukotvorine koje su pravili štićenici Svratišta u Futogu, novosadskog Gerontološkog centra.

Na panoima kod spomenika Svetozaru Miletiću, narednih dana možete pogledati izložbu fotoreportera Blica, Nenada Mihajlovića.

Sve ljubitelje lepih, mirišljavih i prirodnih jelki, pozivamo da svoje novogodišnje drvo nabave na Trgu slobode. Jelku sa busenom možete kupiti na štandu JKP “Gradsko zelenilo” ispred Gradske kuće, a nakon praznika neka vam krasi dvorište ili je zasadite na nekom drugom mestu.

Zvanični hašteg manifestacije je #NSWinterFest koji možete da koristite na društvenim mrežama i podelite sa nama svoje fotografije.

Praznična čarolija, u organizaciji Color Press Grupe, kompanije Ninamedia i uz podršku Grada Novog Sada, traje do 3. februara 2017. godine, a detaljan program svi posetioci mogu pogledati na zvaničnom sajtu festivala www.nswinterfest.rs ili Fejsbuk stranici Novosadski Winter Fest.

_ra_0838

_ra_0770

_ra_0782

_ra_0822

_ra_0765

_ra_0759

_ra_0763

_ra_0748

_ra_0751

_ra_0744

_ra_0735

_ra_0703

_ra_0700

_ra_0687

_ra_0848

_ra_0846