Hello Budva (45)

U organizaciji kompanije Color Press Group i Turističke organizacije Budva sinoć je u Zepter Apart Hotelu u Beogradu upriličena promocija prvog broja specijalnog luksuznog izdanja magazina “Hello!” koje je posvećeno Budvanskoj rivijeri.

Hello Budva (47)

Goste su pozdravili Robert Čoban, predsednik kompanije Color Press Group i Jelena Rađenović, izvršna direktorica TO Budva.

Jelena je o Budvi rekla: “Pretpostavljam da o Budvi ne treba mnogo govoriti, ali još jednom želim da vas podsjetim da je to jedan od najstarijih gradova na Jadranu, čije ime se prvi put pominje u V vijeku p.n.e.
Budva je takođe i grad sa svega 20.000 stanovnika koji tokom godine srdačno prima više od 800.000 turista iz cijelog svijeta. Budva je centar kulturnih, sportskih i zabavnih manifestacija, grad koji je neizbježna stanica na proputovanjima Evropom najpoznatijih svjetskih imena iz svijeta filma, muzike, visoke mode, politike, nauke, džet-seta..

Hello Budva (72)

branislav micunovic

Magazin “Hello! Travel: Budva” na engleskom jeziku može se kupiti u celom regionu, a na 180 strana nalazi se sve što turiste može zanimati: plaže, hoteli, restorani, hrana, poznate ličnosti, istorijat Budve i Svetog Stefana; domaće i strane zvezde koje posećuju ovu destinaciju, lokalne face, umetnici, sportisti, kuvari i ribari; adrenaliske avanture, manastiri i muzeji; modni editorijali, atraktivni festivali…

Svi gosti dobili su razlednice Budve, koje su skenirali pomoću TinkAR aplikacije koja im je omogućila da odgledaju promo spot Kraljice Mediterana, a troje njih dobilo je poklon pakete “Eucerin”, Olivera Stefanović Stanković, vlasnica PRoglas agencije, dobila je i vikend u hotelu “Budva”.

Hello Budva (78)

Pored sinoćnje u Beogradu, Color Press Grupa i TO Budve, organizovaće promociju magazina u Sarajevu, a krajem jula i veliki “Hello! Travel Party” u Budvi.

Zabavi su prisustvovale brojne zvanice iz kulturnog i javnog života Srbije: ambasador Crne Gore u Srbiji – Branislav Mićunović, glumci Branislav Lečić i Milutin – Mima Karadžić, voditeljka Marija Veljković Milovanović, novinarke Snežana Dakić i Vesna Dedić, modni dizajner Bata Spasojević i njegova koleginica Suzana Perić, slikar Milan Cile Marinković sa ćerkom, mladom umetnicom Danicom i suprugom Bebom, Saša Plećević – Dr Filgud, glumice Tanja Pujin i Iskra Brajović, manekenka Jelena Ivanović Tomašević, Vesna de Vinča, dok je program vodila Maja Manojlović – zaštitno lice TV Pink.

Hello Budva (125)

Hello Budva (104)

Hello Budva (103)

Hello Budva (87)

Hello Budva (89)

Hello Budva (90)

Hello Budva (70)

hello 1

hello 2

Hello Budva (131)

Hello Budva (67)

Hello Budva (46)

Hello Budva (25)

Hello Budva (23)

Hello Budva (13)

Hello Budva (14)

Hello Budva (17)

Hello Budva (19)

Hello Budva (31)

Hello Budva (30)

Hello Budva (21)

Hello Budva (33)

Hello Budva (34)

Hello Budva (35)

Hello Budva (36)

Hello Budva (40)

Hello Budva (39)

Hello Budva (41)

Hello Budva (43)

Hello Budva (80)

Hello Budva (82)

Hello Budva (85)

Hello Budva (91)

Hello Budva (96)

Hello Budva (99)

Hello Budva (116)

Hello Budva (122)