_adr6924

Novosadski Winter Fest“ obeležiće sutra, 6. januara, sa svojim posetiocima Badnji dan i veče.

Od 11 časova u velikoj kolibi pored Singing Christmas Tree, podelićemo 500 badnjaka uz podršku Grada Novog Sada i Nacionalnog parka Fruška gora.

Drvene kućice, u sklopu „Novosadskog Winter Festa“, radiće redovno kao i prethodnih dana, od 9h do 22h.
Zbog bolesti članova hora, morali smo nažalost da otkažemo program na Singing Christmas Tree.

Od 19h vas očekuje redovan muzički program, na centralnoj bini nastupiće bend „Empathy Soul“, a od 20h DJ sa O radija. Program traje do 22 časa.

U periodu novogodišnjih i božićnih praznika, delovi grada postaju okupljalište ljudi na kojima se neguje slavljenje prazničnog duha, Winter Fest to obeležava i uveličava, stvarajući dodatnu vrednost na prirodan i izuzetno pametan način. Poenta svega je da sagledate šta prijateljima i gradjanima Novog Sada nedostaje, a to je najčešće vreme za opuštanje. Winter Fest je pravo mesto za tako nešto. Volimo tu ogromnu energiju i adrenalin koji nas obuzme kada stanemo na binu i pogledamo u sve te ljude dobre volje, naša poruka: Ljudi, super ćete se provesti, to vam garantujemo! Nadamo se da će naš nastup na Winterfestu biti jedan od najupečatljivijih. Publika treba da očekuje od nas sat vremena dobre i žestoke svirke“, najavljuju momci iz benda “Empathy Soul”.

U drvenoj kućici koju smo ustupili dečijim i humanitarnim ustanovama možete kupiti rukotvorine učenika Škole za osnovno i srednje obrazovanje „Milan Petrović“.

Ukoliko se vozite fijakerom, vašu fotografiju uz zvanični hešteg #NSWinterFest postavite na društvene mreže, a fotografije sa najviše lajkova obradovaćemo zimovanjem na Kopaoniku. Pobednike ćemo proglasiti 1. februara na našoj Fejsbuk stranici.

Praznična čarolija, u organizaciji Color Press Grupe, kompanije Ninamedia i uz podršku Grada Novog Sada, traje do 3. februara 2017. godine, a detaljan program svi posetioci mogu pogledati na zvaničnom sajtu festivala www.nswinterfest.rs ili Fejsbuk stranici Novosadski Winter Fest.