img_9961

Dvanaesti dan „Novosadskog Winter Festa“ , iako na trenutak prekinut slabom kišom, izmamio je Novosađane na Trg slobode.

img_9905

img_9907

img_9929

img_9936

I juče su se prisutni zagrejali kuvanim vinom, kobasicama, perecama, a oni najmlađi različitim slatkišima, novogodišnjim medenjacima i Bući Bući sokićima. Na Singing Christmas Tree nastupio je hor Prosvetnih radnika iz Novog Sada sa repertoarom prepunim šansonama i nostalgijom, nakon njih na centralnoj bini nastupio je VIS „Vanja i Saša“ sa svojim autorskim pesmama, a DJ XLX puštao je svetske hitove.

img_0065

img_0070

img_0179

Večeras od 18h „raspevana jelka“ ugostiće Program za decu i omladinu Radio televizije Vojvodine i Branimira Rosića, kompozitora i animatora. Jedinstvena konstrukcija na kojoj svakog dana nastupaju dečiji horovi realizovana je uz podršku Vojvođanske banke i Next soka – Bući Bući.

Program na centralnoj bini od 19h otvoriće bendovi sastavljeni od đaka i profesora „Kulturnog skloništa“ koji najavljuju raznolik repertoar:

Koncept Winter Festa nam se dopada zbog toga što održava i potencira prazničnu atmosferu uključujući različite vrste umetnika i umetnosti, decu i omladinu, građane i na taj način širi atmosferu i toplu i pozitivnu energiju i sinergiju. Od nastupa Muzičkog skloništa publika može da očekuje raznolik muzički repertoar, dobru energiju i mnogo mladih talentovanih ljudi.”

Od 20h i ovog utorka uživaćemo u muzici po izboru DJ Sesha.

img_0175

img_0049

Fijakerom se od danas, pa do vikenda, možete provozati od 17h. Cena karte je 200 dinara, za decu mlađu od 12 godina besplatno, i možete je kupiti u velikoj kolibi kod Singing Christmas Tree. Od svake kupljenje karte 50 dinara biće odvojeno za kupovinu novogodišnjih paketića koje ćemo donirati socijalno ugroženoj deci.

img_0099

Na Trg slobode postavili smo i veliko sanduče u koje možete da ubacite pismo Deda Mrazu. Pišite pisma i ostavljajte ih u sandučetu sve do 23. decembra, jer ćemo tog dana izvlačiti nagrade.

U kućici koju smo ustupili dečijim ustanovama, možete kupiti rukotvorine koje su pravila deca iz Dečijeg sela iz Sremske Kamenice.

Zvanični hašteg manifestacije je #NSWinterFest koji možete da koristite na društvenim mrežama i podelite sa nama svoje fotografije.

Praznična čarolija, u organizaciji Color Press Grupe, kompanije Ninamedia i uz podršku Grada Novog Sada, traje do 3. februara 2017. godine, a detaljan program svi posetioci mogu pogledati na zvaničnom sajtu festivala www.nswinterfest.rs ili Fejsbuk stranici Novosadski Winter Fest. Prijatelj festivala je i Elektroprivreda Srbije.

img_0035

img_0027

img_9942

img_0062 img_9939