img_7880

Novosadski Winter Fest“ iz dana u dan okuplja sve više Novosađana koji uživaju u nastupima naših najmlađih sugrađana, lokalnih bendova i DJ-ejeva, različitim specijalitetima koji mogu da se kupe u drvenim kućicama, od štrudle, kobasica, mađarskih kolača, pereca, do kuvanog vina, rakije…

img_7634

img_7642

img_7674

img_7612

„Raspevanu jelku“ juče su krasili članovi hora Muzičke škole „Melodies“ koji su svojom pesmom pokušali da prizovu pahulje i Deda Mraza. Nakon njih, slušali smo uživo prenos koncerta iz Gradske kuće, na kojem su svirali ArtLink mladi virtouzi povodom rođendana Jovana Jovanovića Zmaja. Sa glavne bine svojom muzikom okupljene su zagreli bendovi „Bunker 13” i “Mutant Urban Dance Ansambl”.

img_7954

img_7894

Večeras od 18h na Singing Christmas Tress nastupa hor “Zvončići” iz Novog Sada, a gošća na “raspevanoj jelki” biće novinarka Teodora Ž. Janković. Jedinstvena konstrukcija na kojoj svakog dana nastupaju dečiji horovi realizovana je uz podršku Next soka – Bući Bući i Vojvođanske banke.

Na glavnoj bini od 19h nastupa bend „Monohrom“ koji najavljuju sjajnu svirku:

„Na nastupu Monohroma možete očekivati pravi rokenrol zvuk. Gitara, bas i bubanj su proverena kombinacija i mislimo da je ne treba menjati. Bend je tek snimio album i krenuo sa koncertnom promocijom istog, te mislimo da će publika osetiti svežinu i energiju. Šteta što se ne prodaju ulaznice. Pod a) mogli bismo da kažemo da se traži karta više i pod b) za 20 godina bi vredela milione… 🙂”.

Nakon benda, od 20h slušamo DJ XLX, čiji izbor muzike ste već imali priliku da slušate pre nekoliko dana.

Drvene kućice u kojima možete kupiti različite rukotvorine, hranu, ukrase, poklone, suvenire, otvorene su od 9 časova.

img_7799

img_7714

Fijaker, za koji su sugrađani veoma zainteresovani, ali i mnogi gosti iz drugih gradova, do petka će voziti od 17 časova, a tokom vikenda ćete moći da se provozate već od 12 časova.

Zvanični hašteg manifestacije je #NSWinterFest koji možete da koristite na društvenim mrežama i podelite sa nama svoje fotografije.

Praznična čarolija, u organizaciji Color Press Grupe, kompanije Ninamedia i uz podršku Grada Novog Sada, traje do 3. februara 2017. godine, a detaljan program svi posetioci mogu pogledati na zvaničnom sajtu festivala www.nswinterfest.rs ili Fejsbuk stranici Novosadski Winter Fest. Prijatelj festivala je i Elektroprivreda Srbije.

img_7867

img_7858

img_7882

img_7853

img_7778

img_7794

img_7697

img_7689

img_7649