img_8882

U petak 28. oktobra u 19 časova u auli Master centra Novosadskog sajma svečano je otvoren Novosadski Oktoberfest. Na otvaranju su govorili: Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada, Alexander Jung, zamenik šefa Misije Ambasade Nemačke u Beogradu, Slobodan Cvetković, generalni direktor Novosadskog sajma, Robert Čoban, predsednik Color Press Grupe, predstavnici Nemačko-srpske privredne komore i predstavnice nemačke nacionalne manjine u Srbiji.

Nakon zvaničnog obraćanja medijima i prisutnima gradonačelnik Miloš Vućević je uz pomoć drvenog čekića svečano otvorio pivsko bure i time je na simboličan način otvorio manifesteciju koju po prvi put u Novom Sadu organizuju Color Press Grupa i Novosadski sajam, a pod pokroviteljstvom Grada Novog Sada.

Tim povodom predsednik Color Press Grupe, Robert Čoban je rekao:

Želim zaista da se zahvalim Gradu Novom Sadu koji je odmah podržao ovu ideju, Nemačko-srpskoj privrednoj komori, Ambasadi Nemačke, Sajmu koji nam je partner u ovom projektu i da kažem, očekivali smo, mnogi su naravno bili skeptični kada se prve godine nešto radi, kako će to proći. Očekivali smo, ali naravno nismo mislili da ćemo jutros morati da zaustavimo prodaju karata pošto je svih 6.500 karata za današnji dan prodato.”

Kompletno obraćanje poslušajte u videu:

Color Press Grupa