Oktoberfest01

Poslednjeg vikenda u oktobru 28. i 29. oktobra, uz pokroviteljstvo Grada Novog Sada i Nemačko-srpske privredne komore, Color Press Grupa u Master centru Novosadskog sajma po prvi put organizuje “Novosadski oktoberfest“.

Događaj će proteći u znaku piva, kobasica i pereca i puno dobre muzike.

Pored tri najveće srpske pivare – “Heinekena“, “Carlsberga” i “Apatinske“, svoje etikete predstaviće i proizvođači zanatskih piva kao različiti i uvoznici piva iz svih delova sveta.

U pratećem programu planirana je i velika izložba o istorijatu pivarstva u Vojvodini – u auli Master centra kao i na Trgu slobode u Novom Sadu.

Od 21. do 30. oktobra ispred Gradske kuće na Trgu slobode u Novom Sadu građani će imati prilike da posete info-štand “Novosadskog Oktoberfesta” i degustiraju piva, kobasice i perece.

Početkom oktobra u Beogradu i Novom Sadu biće održan i kasting za konobarice i konobare “Novosadskog Oktoberfesta”.

Bogat muzički program čine: Zvonko Bogdan, Orthodox Celts, Gift, Ničim izazvan, The Frajle, Jurassic Rock, Štikle i vikleri i veliki broj domaćih i stranih DJ-eva.

“Novosadski Oktoberfest” otvaraju gradonačelnik Novog Sada – Miloš Vučević i ambasador Nemačke – Aksel Ditman.

Ulaznice po ceni od 200 dinara “Novosadski Oktoberfest” mogu se naći na portalu i prodajnim mestima GIGSTIX-a, a detalji o rezervaciji stolova i programu pogledajte na web adresi www.color.rs/oktoberfest2016/

OktoberFest_web_banner_insta