perece

Poslednjeg vikenda u oktobru 28. i 29. oktobra, uz pokroviteljstvo Grada Novog Sada i Nemačko-srpske privredne komore, Color Press Grupa u Master centru Novosadskog sajma po prvi put organizuje “Novosadski oktoberfest“. Događaj će proteći u znaku piva, kobasica i pereca i puno dobre muzike.

Bogat muzički program čine: Zvonko Bogdan, Orthodox Celts, Gift, Ničim izazvan, The Frajle, Jurassic Rock, Štikle i vikleri i veliki broj domaćih i stranih DJ-eva.

Tokom dana na manifestaciji će moći da uživaju i porodice sa svojim najmlađim članovima. Drugog dana, 29. oktobra, od 12h do 18h biće organizovan Family Happy Hour i svaka porodica sa malom decom dobiće gratis perecu za svakog člana.

Ulaznice po ceni od 200 dinara mogu se naći na portalu i prodajnim mestima GIGSTIX-a, a detalje o rezervaciji stolova i programu pogledajte na web adresi www.oktoberfest2016.rs

Tokom festivala možete da osvojite i pivo, perece, krigle, magnete i majice sa znakom “Novosadskog Oktoberfesta”, više detalja pronađite OVDE.

OktoberFest_web_banner_insta

yayimages